Waeco CoolFreeze Koelbox – CDF-18

Waeco CoolFreeze Koelbox – CDF-18

De Waeco CoolFreeze CDF-18 koelbox is gemaakt en ontworpen om aan de hoge standaarden van Dometic Waeco te kunnen voldoen. Deze 12V koelbox kan eveneens als diepvries dienen en heeft een inhoudcapaciteit van 18 liter. Hij kan tot 32 graden Celcius onder de omgevingstemperatuur koelen en heeft een vriesfunctie die -18 graden Celcius haalt. De Waeco CoolFreeze is gemaakt van hoogwaardig isolerend materiaal om de energieconsumptie te verlagen.

Ook slaat hij uit als uw autobatterij bijna leeg is, zodat u nog steeds kan starten, deze optie kan u ook uitzetten als u gebruik maakt van een onafhankelijke batterij. Hij biedt ook bescherming tegen het verwisselen van de polen enz… Daarnaast is hij met ee    n hendel gemakkelijk te dragen en de Waeco CDF-18 is groot genoeg zodat 2 liter flessen erin rechtop kunnen staan.WAECO-CoolFreeze-CDF-18-flessen

=> Klik hier om de Waeco Coolfreeze te kopen

Over Dometic & WaecoWAECO-CoolFreeze-CDF-18-blikjes

Dometic, vroeger bekend als Electrolux, is een van de wereldleiders in het maken van compressor koelboxen en mobiele vriesoplossingen. Ze focussen vooral op producten voor wanneer mensen weg zijn van hun vertrouwde thuis. Zowel in kampeerwagens en caravans als op boten, vrachtwagen of gewoon buiten in de natuur.

Waeco is in de jaren 70 opgericht en overgekocht door Dometic in 2007. Waeco word wereldwijd geassoccieerd met mobiele koelmogelijkheden en electronisch comfort.

Waeco CoolFreeze Koelbox CDF-18 Eigenschappen en Specificaties

 • Capaciteit – Ongeveer 18 liter
 • Stroom – 12V auto koelbox
 • Temperatuurbereik – +10 tot -18 graden celciusWAECO-CoolFreeze-CDF-18-afmetingen
 • Verbruik – ongeveer 35 watt
 • Huidig verbruik
  0.38 Ah/h op +20°C omgevingstemperatuur,
  0.64 Ah/h op +32°C omgevingstemperatuur,
  beide op +5°C aan de binnenkant van de koelbox
 • Isolatie – PU schuim rond de gehele binnenkant
 • Systeem – Compressor met geintegreerde controle electronica, laag-voltage bescherming (kan uitgeschakeld worden), Electrische zekering die ook beschermt tegen het omdraaien van de polen
 • Kleur – licht en donkergrijs
 • Materiaal – Box: Polypropyleen, Deksel: Polyethyleen
 • Gewicht – Ongeveer 11,5kg
 • Test certificaat – CE, TÜV/GS, e-certified (Automotive EMC Directive)

U kan er ook een 230 volt > 12 volt adapter bijkopen zodat u hem eveneens op netstroom kan aansluiten.

Waeco CoolFreeze Pro’s

WAECO-CoolFreeze-CDF-18-inhoudStilte – Meestal hoort u enkel een laag gezoem, en als de compressor afslaat kan u ook een druppend geluid horen. Het is ongeveer hetzelfde geluidsniveau als de koelkast in uw keuken. Maar dit alles is niet storend als u er naast dient te slapen.

Zeer koud – De verpakking belooft tot 32 graden onder de omgevingstemperatuur met een minimum op 18 graden Celcius onder het minpunt en dat levert hij ook effectief. En dat met een minimaal aan stroomverbruik.

Scheidingsplaat – Met deze plaat kan u een onderscheid maken tussen etenswaren die direct door de compressor gekoeld moeten worden, en de rest die simpelweg koel moet blijven.

Prijs/kwaliteit – Goedkoop is deze compressor koelbox zeker niet, maar als u hem vergelijkt met andere soortgelijke producten dan kan u zien dat dit een goede aankoop is.

Negatief 

Grootte – De koelbox heeft niet zoveel inhoud voor de ruimte die hij inneemt. De hoogwaardige isolatie en de compressormoter nemen heel wat extra ruimte in. Maar deze zorgen wel voor de perfecte koeling van uw etenswaren.

Enkel 12V autostekker – Als hij geleverd wordt kan u hem enkel in de sigarettenaansteker van uw auto of kampeerwagen aansluiten. Voor andere opties dient u extra asseccoires te kopen. Dat gezegd zijnde koelt hij prima met uw autobatterij alleen. En zoals eerder vermeld biedt hij bescherming tegen het leegtrekken van de batterij, zodat u de volgende dag nog steeds uw auto kanstarten wegrijden.

=> Klik hier om de Waeco Coolfreeze te kopenWAECO-CoolFreeze-CDF-18-12Vkoelbox

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...