Waeco cool-Ice Box Review

De Waeco Cool-Ice koelbox reeks is super voor het koelhouden van drank en etenswaren. Ze komen in een verscheidene groottes zodat ze in elke situatie van pas komen.

De koelboxen zijn vervaardigd in een CFC vrij proces uit lichtgewicht en UV-gestabiliseerd poly-ethyleen. Roto-moulded en goedgekeurd voor eten in te bewaren. Het materiaal is eenvoudig schoon te maken en heeft een extreem lage hitte absorptie factor. Dit, gecombineerd met de polyurethaan schuim isolatie en een slim ‘Labyrinth’-afdichtingsmechanisme, levert een voortreffelijke performerende koelbox op.

Daarnaast worden ze nog sterker gemaakt door stevige en volledig geintegreerde scharnieren uit stainless steel, samen met de sterke sluitklemmen en roestvrije bevestingen.

=> Wil u een WAECO Cool-Ice box kopen?

Over Waeco

Specialist Waeco heeft zijn goede naam in de koelbox industrie te danken aan een jarenlange ervaring in koelkasten. Samen met Dometic vormen zij een topteam in het maken van high-end koelboxen.

Waeco Cool-Ice Eigenschappen en Specificaties

 

Waeco Cool-Ice koelbox Pros

 • Sterke ergonomische handvaten (vanaf 42l)WAECO Cool Ice Koelbox
 • Geintegreerde bevestigingspunten (om hem vast te binden op een boot of in de auto)
 • Volledig geintegreerde scharnierpunten
 • Sterk vergrendelingsmechanisme met roestvrije vijzen
 • Geintegreerde polyethelene voeten
 • Geintegreerde¬†afvoerplug
 • Extreem lage hitte absorptie
 • Dikke isolerende wanden (hoe groter het volume hoe dikker de wanden, en dus hoe beter hij isoleert.) + een ideale
 • Lichtgewicht, hygienisch en gemakkelijk te reinigen.
 • 5-jaar fabrieksgarantie

Over de Waeco waarborg

Waeco biedt 5 jaar fabrieks-garantie voor de Cool-Ice Box. Dit is behoorlijk meer dan het verplichte minimum en duidt dus op een hoge productskwaliteit. De waarborg slaat echter niet op wat je in de koelbox bewaart.

Waarom zou u een Waeco Cool-Ice aanschaffen

Testen hebben uitgewezen dat ijs onder een buitentemperatuur van 30 graden meer dan 10 dagen bewaard kan blijven, en dat er daarna nog steeds genoeg over is voor een productief gebruik van de koelbox.

Hierdoor is hij uiterst geschikt als u voor langere tijd op stap gaat, of in extreme condities reist, ideaal als u tussendoor niet naar de winkel wil.

Hij is ook extreem stevig, bij Waeco zijn ze zelfs zo zeker van hen stuk dat ze u 5 jaar fabrieksgarantie geven. Dit vertaalt zich in het feit dat de Cool-Ice alle weersomstandigheden en ruwe behandelingen aankan.

Wie zou de Waeco Cool-Ice 65l kopen

Als je performantie en kwaliteit waardeert dan zal je met de Cool-Ice koelboxen tevreden zijn. De Cool-Ice mag zich terecht bij de grote jongens onder de koelboxen rekenen. En kan concureren met zowel Peli, Coleman en Igloo. Door zijn grote verscheidenheid aan grotes wordt de Cool-Ice ook haalbaar voor als je een kleinere top koelbox nodig hebt.

Wil u een WAECO Cool-Ice Box kopen? =>

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...