Tristar Koelboxen

Tristar Koelboxen

Tristar heeft een ruim assortimenet elektrische auto koelboxen. Ze zijn allen ontworpen om met de 12V in uw auto te kunnen koelen (of zelfs verwarmen). Tristar is vooral bekend voor hun huishoudelijke apparaten en recentelijk ook door hun producten voor het buitenleven, waaronder hun assortissement elektrische koelboxen valt. Ze gaan steeds voor een goede prijs/kwaliteit gecombineerd met een prachtig design.   Tristar KB-7224 Koelbox

Tristar’s Kleine Auto Koelboxen

Deze koelboxen zijn langwerpig en ideaal om tussen de achterzetels te plaatsen. Ze zijn hoog genoeg voor 2l drankflessen in te steken en koelen allen op de energie die uw auto levert. Ze werken allen op de 12V stroom die uw auto levert en kunnen mits een 230V omvormer op netstroom gehangen worden.

Tristar KB-7224 en KB-7230 Thermo-elektrische Koelbox 24lTristar KB-7230 Koelbox

Deze 2 elektrische koelboxen van 24l en 30l zijn gemaakt voor u gedurende een lange autoreis koele dranken te kunnen leveren. Beide zijn groot genoeg om 2l flessen rechtop in te stellen. Ze wegen tussen de 3 en 4kg en werken met een thermo-elektrische motor om de inhoud te koelen. Ze koelen tot 16 graden onder de omgevingstemperatuur. En gecombineerd met de airco van uw auto kan u de binnenkant superkoud houden.

Het deksel van de 30l versie bevat 3 bekerhouders. En deze koelbox is ook beter geisoleerd dan de 24l versie. Waardoor uw etenswaren nog wat langer koel blijven eens u de auto afschakelt.

=> Onze volledige review over de KB-7224 vindt u hier.
=> Meer consumentenreviews over de KB-7230.

 

Tristar KB-7532 KoelboxTristar KB-7532 Thermo-elektrische Koelbox 30l

Deze koelbox heeft een energielabel van A++. Daarnaast kan hij producten verwarmen tot 65 graden. Hierdoor kan u hem in de zomer gebruiken als koelbox en in de winter als thermos voor uw eten, of simpelweg als extra verwarmingselement. Een heel lichte koelbox met een ingebouwde 230V omvormer zodat u hem overal kan gebruiken. De binnenkant heeft een handige opdeling waardoor u drank en etenswaren gemakkelijk kan scheiden. Een opbergvak voor de kabels maakt deze koelbox compleet.

=> Meer reviews over deze Tristar Koelbox

Tristar’s Grote Elektrische Koelboxen

Deze grote rechthoekige elektrische koelboxen kan u op de camping gemakkelijk gebruiken als ijskast. Hun inhoud is groot genoeg voor een voorraad voor meerdere dagen aan te leggen en hun koelkracht is voldoende om deze lekker fris te bewaren.

Tristar KB-7245 Elektrische Koelbox 45lTristar KB-7645 Koelbox

De KB-7245 koelt tot 37 graden onder de omgevingstemperatuur en werkt met een compressor systeem. Een energielabel A+ zorgt dat hij zuinig omspringt met zijn koelkracht. 2l flessen kan u er rechtop in bewaren. En de geintegreerde handvaten zorgen dat u hem gemakkelijk na verplaatsen. De behuizing is van kunststof, maar de voorste plaat is van stainless steel vervaardigd. Zodat hij het dagelijks gebruik met gemak overleeft.

Het enige nadeel is dat deze koelbox enkel op 230V werkt, en dus niet zonder 12V omvormer in uw auto kan werken.

=> Lees hier onze uitgebreide review over de KB-7245

Tristar KB-7245 KoelboxTristar KB-7147 Koelbox 12V 39l

De KB-7147 is een manusje van alles. Hij werkt zowel op 12V als op 230V. Daarnaast heeft hij ook nog een gasaansluiting voor wanneer u geen elektriciteit ter uwer beschikking heeft. Hij koelt tot 25 graden onder de omgevingstemperatuur en doet dit met een geluidsloos absorptie systeem. Dus ideaal als u in de nabijheid van deze koelbox wil slapen. Hij heeft een inhoud van 39l en weegt 17kg.

Tristar KB-7645 Hybride Koelbox 41l

De KB-7645 combineert het beste van 2 werelden. Deze hybride koelbox heeft twee koelsysteemen. In de auto kan u hem op 12V aansluiten en gebruikt hij een thermo-elektrische koeling die tot 20 graden onder de omgevingstemperatuur koelt. Eens aangekomen op uw bestemming kan u hem aansluiten op een 230V net en schakelt hij over op een compressor die een temperatuur van 10 graden tot 15 graden onder nul kan vasthouden. U kan dus kiezen of hem als ijskast of als diepvriezer gebruikt. Bijgevolg heeft deze ook een energielabel van A+. Hij weegt 18.5kg en de voor en achterplaten zijn verstevigd met een stalen plaat.

=> Lees verder in onze volledige review over de KB-7645 hybride koelbox

Tristar KB-7147 Koelbox

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...