Tristar KB7230 Koelbox review

Tristar KB7230 Koelbox review

DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan groot genoeg voor voldoende etenswaren te bewaren voor heel de familie. En een draagarm en de uitronding in de vorm zorgen dat u hem gemakkelijk kan dragen en verplaatsen.

Daarbovenop heeft hij nog 3 bekerhouders, zodat u hem als mini-tafel kan gebruiken tijdens een bv. een picnic. En met behulp van een transformator kan u hem ook aan 230v netstroom hangen.
Tristar KB-7230 Koelbox

Over Tristar

Tristar maakt huishoudelijke apparaten, consumentenelektronica, communicatie en outdoor living producten. Hun slogan “Voor kwaliteit hoef je niet te betalen” verwezenlijken ze ruimschoots door op hun ‘dikwijls goedkope’ producten veel opties en mogelijkheden te bieden. Het is niet de beste kwaliteit, maar je kan er wel veel kanten mee uit. Ideaal dus als je af en toe een koelbox nodig hebt.

Tristar KB7230 specificaties en eigenschappen

  • Voltage: 12vTristar kb7230 deksel
  • Thermo-elektrisch
  • Gewicht: 3.7kg
  • Koelt tot 16 graden onder de omgevingstemperatuur
  • Afneembaar deksel
  • Opbergruimte voor elektriciteitsdraden in het deksel
  • Volume: 30l
  • Materiaal: kunststof
  • Afmetingen: 41.9*32.9*45.4cm

Een thermo-elektrische koelbox die ideaal is om mee naar de camping of naar het strand te nemen. Koelt tot 16 graden onder de omgevingstemperatuur en is geschikt voor het bewaren van 2liter flessen.

Voordelen van deze elektrische koelbox

Prijs/kwaliteit – Deze kost maar een fractie meer dan zijn kleinere broer, maar hiervoor krijgt u wel een pak meer kwaliteit. De bekerhouders, en nog belangrijker, extra isolatie en stevigheid.

Omvang – 30l is ruim, maar toch compact genoeg om tussen de autozetels te plaatsen.Tristar kb7230 snoeropbergruimte

Extra isolatie – Een elektrische koelbox werkt het best als hij stroom krijgt. Eens zonder moet hij het hebben van zijn isolatie. Doordat de kb2730 extra isolatie heeft houdt hij de inhoud dus een pak langer fris.

Stille ventilator – Een elektrische koelbox heeft een ventilator, en die maakt geluid, soms veel. Doordat deze extra isolatie heeft is het geluid een pak minder. Waardoor hij minder stoort dan andere elektrische koelboxen.

Nadelen van deze elektrische koelbox

omvormer appart te kopen – Er is geen 230v omvormer meegeleverd. Deze kan je nog appart aanschaffen.

Zwaar deksel – Het deksel is groot, er zit isolatie in, en het thermo-elektrische element + de ventilator zit hierin. Dit zorgt dus voor heel wat gewicht. Als volwassene is dit meestal geen probleem, maar kleine kinderen kunnen moeite hebben om de koelbox open te krijgen.

Lees meer reviews over de kb7230 =>

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...
Waeco cool-Ice Box Review
De Waeco Cool-Ice koelbox reeks is super voor het koelhouden van drank en etenswaren. Ze komen in een verscheidene groottes...