Tristar KB-7245 Elektrische Compressor Koelbox

Tristar KB-7245 Elektrische Compressor Koelbox

De Tristar KB-7245 is een zeer praktische koelbox met een efficiente compressortechniek en uitstekende isolatie. Hierdoor kan de koelbox tot 37°C onder de omgevingstemperatuur koelen. De koelbox heeft een inhoud van 41 liter en werkt op 230V netstroom. Dit is groot genoeg voor flessen van 2liter rechtop in te bewaren. Daarnaast is de koelbox ook volledig vierkant waardoor hij gemakkelijk op te bergen is. Een stalen voorplaat beschermt de koelbox dan weer tegen schade die voorkomt als je er met je voeten tegenbotst.

Het doel van deze koelbox is om te koelen, en dat doet hij als de beste. Met een bereik tot 37 graden Celcius onder de omgevingstemperatuur kan deze elektrische koelbox de warmste vakantielanden aan. En u blijft zelfs de mogelijkheid tot vriezen behouden.

Tristar KB-7245 Eigenschappen en Specificaties

 • Inhoud: 41 liter
 • Kleur: Blauw en grijsTristar KB-7245 Koelbox
 • Koeling tot 37°C onder de omgevingstemperatuur
 • Compressor systeem
 • A+ energieklasse
 • 230 volt
 • Geintegreerde handvaten
 • RVS frontplaat & kunststof behuizing
 • Gewicht: 16,3 kg
 • Omvang: 58 x 53 x 51,5 cm

KB-7245 Pro’s

De koelfunctie is veruit de spectaculairste eigenschap van deze koelbox. De KB-7245 buigt niet onder een hittegolf en blijft de inhoud koel houden. U kan daarnaast de koeling ook regelen zodat hij niet alles tot -20 vriest als het buiten “maar” 20 graden is.

Het gebruiksgemak is er ook. Het deksel opent en sluit gemakkelijk waardoor u snel aan uw etenswaren kan. Het valt mooi toe, waardoor het koudeverlies beperkt blijft.

De geintegreerde handvaten zorgen voor een stevige greep als u de koelbox moet verplaatsen. Daarnaast is de inhoud ruim genoeg om 2 liter flessen er met gemak in te bewaren. Deze koelbox is ideaal voor een groot gezin.

con’s

Hij kan koelen als de beste, maar hij heeft geen warmhoudfunctie. Als u een koelbox zoekt met eveneens een verwarmingselement dan kan de Tristar KB-7532 eens bekijken.

Het geluid van de compressormotor moet u erbij nemen. Hoe warmer het buiten is, hoe meer hij zal aanslaan om te koelen. Hij is ook een stuk gehoriger dan de koelkast in uw keuken. Niet ideaal voor in een tent, maar als u er zich niet aan stoort, dan is het zeker een mogelijkheid om ermee te gaan kamperen.

Dit product is niet gekend voor zijn stevigheid of duurzaamheid. Draag er dus goed zorg voor als u hem aanschaft. Hij is ideaal om ergens neer te zetten en dan te laten staan voor de volledige vakantie.Tristar KB-7245 achterkant

Waarom zou u de Tristar KB-7245 kopen?

De inhoud en de koelfunctie zijn de sterke punten van deze koeTristar KB-7245 koelteregelaarlbox. Op een uitgebreide kampeervakantie in een warm land voelt de KB-7245 zich het beste thuis. Gevoed door 230V netstroom houdt hij uw etenswaren de hele vakantie koel of bevroren.

Wie zou de KB-7245 kopen?

Lange kampeervakanties, sportevenementen onder de brandende zon, feesten, beurzen en zoveel andere evenementen waar koele dranken nodig zijn. Of simpelweg om drank koel te houden op het terras. Door zijn extreem hoge koelingskracht kan de KB-7245 in veel situaties gebruikt worden.

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...