Tristar KB-7224 Thermo-elektrische 12V Koelbox

Tristar KB-7224 Thermo-elektrische 12V Koelbox

De Tristar KB-7224 werkt op de 12V energie die uw auto of kampeerwagen kan leveren. Hiermee kan hij uw drinken koel houden tijdens elke trip. De thermo-elektrische koelbox koelt tot 16 graden onder de omgevingstemperatuur. Dit moet in de lage landen voldoende koeling geven om u etenswaren lekker en fris te houden. Daarnaast hij hij ook een convertor voor hem op 230V netstroom aan te sluiten, zodat u hem overal kan gebruiken. Tristar Kb-7224 koelbox

Over Tristar

Tristar is opgestart in 1977 en focust zich vooral op kwaliteit. Hun slogan: “Kwaliteit zou geen luxe moeten zijn” betekent dat ze vooral op betaalbare producten focussen en toch een hele hoge kwaliteit willen bieden. Ze maken vooral producten voor in en rond het huis te gebruiken. Koelboxen zijn hier een uitbreiding van hun assortiment ijskasten en diepvriezers.

Tristar KB-7224 Eigenschappen en Specificaties

  • Volume: 24l
  • hoog genoeg voor flessen van 2l te bewaren
  • Koelt tot 16 graden onder de omgevingstemperatuur
  • Thermo-elektrisch
  • 12V (met convertor 230V)
  • Gewicht: 3kg

Hij heeft een afneembaar deksel dat ook dienst doet als opbergplaats voor de laadkabel. Alle koeltechnologie zit in het deksel verwerkt. Hierdoor weegt deze wat meer en sluit hij de rest van de koelbox goed af. Een hendel zorgt ervoor dat u de koelbox gemakkelijk met 1 hand kan dragen.

Voordelen van de KB-7224

Prijs – Voor een lage prijs krijgt u een hele hoop kwaliteit. Zolang u in de buurt van een stroombron blijft, een voertuig of een stopcontact, dan doet het product zijn werk.Tristar Kb-7224 12V

12V of 230V – De convertor zorgt dat uw koelbox altijd kan koelen, in de auto op weg naar uw bestemming, en eens aangekomen kan u overschakelen op netstroom. Zo heeft u altijd uw persoonlijke ijskast bij u.

Mobiliteit – Hij is klein genoeg om rond te dragen als dit nodig zou zijn, en groot genoeg om voldoende drank en eten in te bewaren voor een hele dag.

Amper geluid – De ventilator is stil en stoort niet

Nadelen

Stevigheid – Hij is niet gemaakt om een hele dag aan je schouder te hangen en er overal mee tegenaan te botsen. Als u hem op een stabiele plek in uw auto zet dan is er geen vuiltjeTristar KB-7224 koelbox deksel aan de lucht.

Matige isolatie – Eens uit de stekker houdt hij het niet zo lang vol. Een ideale koelbox voor in de lage landen, maar als u in de zomer naar Spanje gaat dan zal u best nog een aantal ijszakken toevoegen aan de inhoud om de friste binnenin te verzekeren.

Opgepast bij uw aankoop: de 230V convertor is niet standaard meegeleverd.

Waarom zou u de Tristar KB-7224 kopen?

Als u veel in met de auto reist of onderweg bent, en u wil genoeg en gezond eten meebrengen dan is deze koelbox een goede keuze. Daarnaast kan hij ook op 230V wat hem ideaal maakt voor hem bij een barbecue bij u, in combinatie met een verlengkabel, naast u te zetten in de tuin.

Wie zou de Tristar KB-7224 kopen?

U kampeert veel of u reist veel met de auto. Deze koelbox is hoog en smal, waardoor hij gemakkelijk in de auto past. De 12V kabel is ook lang genoeg zodat u hem op de achterbank kan zetten. Daarnaast maakt de koelbox weinig geluid zodat dit u niet stoort tijdens een autorit.

Wil u meer reviews lezen over de Tristar Kb-7224 =>

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...