Severin Elektrische Koelbox KB 2921

Severin Elektrische Koelbox KB 2921

 

Deze elektrische koelbox van Severin, de KB 2921, heeft een strak en profesioneel uitziend design. Hij kan zowel koelen als verwarmen en heeft een inhoud van 25 liter. Dat is ruim voldoende voor 4 1,5 liter flessen of meer dan 10 halve liter flessen. Hij koelt tot 20 graden Celcius onder de omgevingstemperatuur, en met een thermostaat kan u de warmte binnenin constant houden.

De koelbox werkt zowel op het lichtnet (230V) als op de aansteker van je auto (12V). Zo kan je tijdens lange autoritten, naar bijvoorbeeld het zuiden van Frankrijk, altijd genieten van vers fruit en koele dranken.

=> Koop de Severin Elektrische Koelbox hier

Severin Elektrische Koelbox KB 2921 Eigenschappen en Specificaties

 • inhoud: 25 literseverin-koelbox-kb2921-open
 • Omvang: 40.5x44x30 cm
 • Gewicht: 6.8 kg
 • Vermogen: 65 Watt
 • Kleur: Grijs
 • Kan koelen en warmhouden
 • Koelt tot 20 graden Celcius onder de omgevingstemperatuur
 • Warmhoudfunctie gebruikt een thermostaat
 • 2 controlelampjes zodat u duidelijk kan zien of hij op koelen of verwarmen ingesteld staat
 • Snoer kan in het deksel opgeborgen worden
 • 2 ventilatiemotoren van longlife
 • Energie-efficientieklasse: C

Severin Elektrische Koelbox KB 2921 Pro’s en Con’s

 

severin-koelbox-kb2921-inhoudVeel beloven maar weinig presteren voor de prijs. Hij belooft tot 20 graden te koelen, maar meestal haalt hij maar tot 15 graden onder de omgevingstemperatuur. En je moet hem ingeplugd houden, want met zijn matige isolatie houdt hij het niet zo lang vol. Als u hem toch aanschaft dan kan u het best de koelbox voorkoelen alvorens u aan uw trip begint. Er etenswaren op normale temperatuur inleggen en dan proberen koelen is iets waar deze koelbox niet in slaagt. Op temperatuur houden kan hij net aan.

En hij is ook totaal niet efficient met zijn energie, ook vind ik nergens bewijs dat hier een bescherming voor uw autobatterij inzit.

Wel handig is dat hij ook kan verwarmen en dus ideaal als je afhaalmaaltijden warm thuis wil krijgen. En de ventilators zijn ook stiller dan andere thermo-elektrische koelboxen, wat het dus aangenamer maakt als je er naast moet slapen. Daarnaast is hij ook heel eenvoudig in zijn gebruik.

Mijn conclusie is dus om deze koelbox links te laten liggen, maar als u toch verdere reviews wil lezen dan kan u dat op onderstaande link doen:

=> Meer reviews over de Severin Elektrische Koelbox hier

 

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...