Peli Elite Review

Peli Elite Review

Peli, de europese tak van het amerikaanse Pelican, heeft een rijke geschiedenis in het bouwen van stevige behuizingen voor buiten gebruik. Een gerenomeerde producent die hoogwaardige producten produceert voor al bijna een halve eeuw. Ze zijn het bekentste voor hun geavanceerde belichtingssystemen. Recent is Peli begonnen met het bouwen van marine koelboxen om aan de hoge vraag van de markt te voldoen. In vergelijkingstabellen op het web met andere koelboxproducenten staat Peli vaak genoteerd als “editor’s choice”. Peli koelboxen komen met een hoogwaardige isolatie waarde wat hun doet concurreren met de andere koelbox producenten zoals Coleman Esky en Igloo.

koelbox-peli-elite-35QT-open

Over Peli:

Peli is een stabiel bedrijf dat gevestigd is in verschillende landen. Peli is de europese tak van het amerikaanse Pelican. Opgericht door Dave Parker in 1976, Peli bouwde zijn success uit gebaseerd op zijn uitstekende performantietesten.

Pelican Elite Eigenschappen en Specificaties

 Peli Elite Koelbox 35Qt
koelbox-peli-elite-35QT
Peli Elite Koelbox 45Qtkoelbox-peli-elitePeli Elite Koelbox 65Qtkoelbox-peli-elite-65QT
Dimensies buitenkant67.1 x 50.8 x 47.6 cm75.3 x 50.8 x 48.9 cm94.3 x 50.8 x 50.1 cm
Dimensies binnenkant40 x 30.5 x 29.2 cm48.2 x 30.5 x 30.5 cm67.3 x 30.5 x 31.7 cm

De Peli Elite 35Qt koelbox heeft een inhoud van 38.52 liter. En komt in het wit en beige. Daarnaast bestaat er ook nog een 20Qt versie.

Peli beweert ijs 7 tot 10 dagen te kunnen bewaren bij 32 graden celcius. De Elite is gebouwd met een sluiting bedoeld voor een diepvriezer en met 5cm dikke polyurethaan isolatie aan de binnenkant. Het dubbel-handvat systeem vergemakkelijkt de transportatie waarbij u zowel de mobiele handvaten als de vast gesmolten handvaten kan gebruiken. Daarnaast zijn er ook de duw en trek sluitingen die breed genoeg zijn zodat ze met handschoenen bediend kunnen worden.

Peli-elite-handvaten

De anti-slip en anti-kras voeten en platen beschermen de koeler van ongewenste krassen tijdens ruwe behandeling. Deze zorgen ook dat de koelbox niet kan glijden op dPeli-elite-hangslote meest gladde vloeren tijdens ruwe tochten en bewegingen in een boot of jeep. Daarnaast heeft hij ook een ingesmolten hangslot opening in combinatie met een stainless steel plaat.

Als het ijs smelt zal u geen problemen ondervinden om de vloeistoffen te verwijderen. Door middel van een afloopsysteem met een aftapplug verwijderen vloeistoffen zich automatisch. Er is dus geen nood om de koelbox 45 graden te draaien om het water er te laten uitlopen.

De volledige onderbouw bestaat uit stainless steel om corrosie te voorkomen. Een andere kenmerk is de geintegreerde vismaten op het deksel. De componenten en onderdelen komen met een levenslange garantie.

Over de Peli Waarborg

Peli biedt een levenslange garantie op zijn behuizingen tegen breken of defecten, maar niet voor de inhoud of de isolatie. Voor vragen over hun waarborg kan je hun contacteren viaPeli-elite-sluiting info@peli.com of u kan hun klantenservice bellen op +44 1233 895995. (Let op: dit is een nummer in de UK, dus extra telefoonkosten kunnen hiervoor in kost genomen worden) Hun klantenservice zal bepalen of het defect onder hun waarborg valt. De kosten voor het versturen en reparen zal door de koper worden gedragen indien het defect buiten de waarborg valt.

Pelican Elite Koelbox Pros

Stevigheid- Zelfs op het eerste gezicht zal iedereen kunnen zeggen dat de Pelican Elite 35Qt koelbox gemaakt is van kwalitatieve materialen. Als we het product aan testen onderwerpen, dan zien we dat het botsen en stoten op verschillende ondergronden kan weerstaan zonder schade te vertonen.

Gebruiksgemak- De komponenten zijn gemakelijk te kuisen en te gebruikenPeli-elite-handvaten2

Super handvaten- Met hun ‘dubbele’ handvaten (de vaste in het plastiek gesmolten en de mobiele handvaten) hebben gebruikers de keuze om te kiezen hoe ze de koelbox dragen en vervoeren. Tegenover andere merken zijn de handvaten van Peli steviger en handiger dan de plastieken uitschuifbare handvaten die bij andere koelboxen vaak te vinden zijn.

Hoge isolatie-  Met precisie gemaakte sluitingen verzekeren dat de produkten aan de binnenkant goed geisoleerd zijn. Bij een product test op 10 graden celcius was het pak ijs op dag 5 nog steeds op 3/4 volume. Ijs bewaart zeker 7 tot 10 dagen zoals geadverteerd.

Conskoelbox-peli-elite-vis

Zwaar en log- Afhankelijk van welke grootte u kiest. De 35Qt versie van de Pelican Koelbox is omvangrijk als u vergelijkt met de ruimte aan de binnenkant.

Duur- De kwaliteit en performantie zijn fantastisch, maar deze gaan helaas samen met een stevig prijskaartje. Hij is iets duurder dan vergelijkbare koelers.

Waarom zou u uit de Peli Elite reeks kopen?

De ijshoudendheid van 7 tot 10 dagen is reeds getest door zijn vele gebruikers, en het slaagde de test steeds opnieuw. Als u een lange uitstap plant, dan kan de Peli Elite zeker zijn dienst bewijzen. Er zal geen nood zijn om midden in uw reis naar de winkel te moeten rijden voor vers ijs te kopen.koelbox-peli-elite-35QT-detail

Kiezen voor een Peli koelbox is een slimme beslissing. Dit internationaal top bedrijf staat bekend voor zijn uitstekende klantenservice en hun producten zijn bekend om hun stevigheid.  De producten zijn met de beste kwaliteit gegoten zodat ze alle weersomstandigheden en ruwe behandelingen de baas kunnen. Ze zijn duur, maar op lange termijn zal u geld uitsparen doordat de inhoud langer koel en eetbaar blijft en u minder ijs zal moeten bijkopen op langere tochten. Als u naar de lange termijn voordelen kijkt, dan wint Peli het gemakelijk van de goedkopere concurrentie op de markt

Wie zou de Elite 35Qt moeten kopen?

Iedereen die kwaliteit en performantie waardeert zal de Peli Elite 35Qt koelbox een goede keuze vinden. Dit product word aangeraden door militairen in het veld, reddingsteams, buPeli-elite-plugitenarbeiders en reizigers die nood hebben aan frisse producten en versnaperingen. Er is ook een ruime keuze aan Peli koelbox accessoires om dit top product nog veelzijdiger en bruikbaarder te maken dan het nu al is.

De gedreven avonturiers, sport en festival reizigers zullen niet teleurgesteld zijn als ze hun hard verdiende centen in een Peli koelbox steken. Het is een top product van een top merk en het zal u niet teleurstellen.

Meer reviews van eigenaars kan u hier vinden =>

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...