Over koelboxreview.nl

Hallo, leuk dat je meer over koelboxreview.nl wilt weten, dit is een reviewblog over koelboxen. Maar dat is niet het enige, we bekijken ook koeltassen, koelelementen en andere assecoires die u nodig hebt om uw drank en etenswaren koel te houden.

Doelstelling: Het bundelen van informatie op een boeiende manier.

Dit is ons hoofddoel. Er zijn veel koelboxen te koop, maar de informatie op de koopsites is vaak schaars. Op deze site wil ik al deze informatie samen weergeven, zodat u een correcte keuze kan maken als u een koelbox wil kopen.

De beoordelingen zijn zorgvuldig samengesteld door alle informatie te dubbelchecken. Ook wordt nagegaan wat and

Het verhaal van Demian (oprichter KoelboxReview)

Ben je op zoek naar de beste koelbox?

Het is een enorm frustrerende zoektocht, en ik weet hoe ik je erbij kan helpen.

Mijn naam is Demian, en een aantal jaar geleden ging ik voor 6 maanden op reis vertrekken in een minibus. Ik had uiteraard een goede koelbox nodig voor in Spanje mijn eten fris te houden. Zoniet, dan kan je het maar 2 dagen bijhouden voor het vervalt en je weer naar de winkel moet.

Mijn zoektocht naar de ideale koelbox begon ik op internet. De hoeveelheid gebrekkige en foutieve informatie was verschrikkelijk. Op de koopsites stond geen of verkeerde informatie. Nergens stond uitgelegd wat het verschil in prijs rechtvaardigde. Zelfs op websites van fabrikanten vind je niet alle informatie terug.

Ook ontdekte ik dat een koelbox veel meer is dan een simpele geïsoleerde doos. Toen besloot ik alle informatie te verzamelen en dit in de vorm van een website te gieten. Met het idee, als ik dit probleem voor mezelf oplos, dan kan ik het ineens voor iedereen oplossen. En zo is koelboxreview.nl geboren, een blog die jou helpt om de beste koelbox te vinden voor jouw situatie.

Wil je deze site steunen?

Dat kan door te winkelen via deze link. Hiermee help je mij nieuwe recensies te blijven plaatsen en de website te onderhouden.

Contact en vragen

Als u een vraag heeft dan kan u ons hier contacteren.

Lees ook zeker ons privacy beleid om te weten hoe wij met de data omspringen die we verzamelen.