Mini koelkast koelbox thermokoelkast 400122

Mini koelkast koelbox thermokoelkast 400122

Deze mini koelkast/koelbox is ideaal voor op reis mee te nemen naar de camping. Gemakkelijk te dragen, en hij opent zoals een normale keuken koelkast. Deze mini koelkast kan zowel op het gewone elektricitietsnetwerk (230V) aangesloten worden maar eveneens op een 12V aansluiting zoals in uw auto of kampeerwagen. De koelbox kan door middel van de thermo-elektrische peltier techniek zowel koelen als verwarmen. Met een simpele schakelaar kan u de verschillende stand kiezen. Hij is milieuvriendelijk gemaakt zonder natuurbelastende materialen te gebruiken.

De mini-koelkast kan tot 18 graden Celcius onder de omgevingstemperatuur koelen. Dus als het buiten 30 graden is, dan is het binnenin de koelkast nog maar 12 graden. Bij het bereiken van deze temperatuur schakelt het apparaat automatisch over op stand-by om energie te sparen.

De koelbox heeft een inhoud van 20 liter en is voldoende hoog voor flessen van 2 liter. U kan ook kiezen om een tussenschot te plaatsen zodat u uw etenswaren kan opdelen. + Omdat dit meer een mini-koelkast is dan een koelbox, en hij dus opent met een zijwaartse deur, kan u flessen in het deurcompartiment bewaren.

 

=> Koop de minikoelkast 400122 Koelbox hier

minikoelkast 400122 Eigenschappen en Specificatiesminikoelkast-details

 • Inhoud: 20l
 • Omvang: 52x36x29cm
 • Voltage: 12V of 230V
 • Verbruik: 60W
 • Handvat voor gemakkelijk transport
 • Thermo-elektrisch systeem met 2 longlife ventilatoren
 • Temperatuur kan afgesteld worden met behulp van LED-indicator
 • Koelen tot 18 graden onder de omgevingstemperatuur
 • Verwarmen tot 60 graden Celcius
 • Kleur: grijs

Bijgeleverde Accessoires:

 • Kabel voor op het elektriciteitsnet: 1,7m
 • Kabel voor sigarettenaansteker: 2m
 • handleiding

thermokoelkast  Koelbox Pro’s

Ideaal voor als extra koelkast op de kamping te gebruiken. Zo kan u er een in de karavan en een in de voortent hebben. Doordat hij als een koelkast opent en niet als een koelbox is hij meer geschikt om in een grote ruimte zoals een tent te gebruiken. In een auto heeft u nogal snel moeite om de deur open te krijgen.

Zijn veelzijdigheid is ook een groot pluspunt. Hij ondersteunt gebruik op 12V en 230V en daarnaast kan hij zowel koelen als verwarmen. En draagbaar is hij ook nog, hij is niet al te groot, dus zelfs als hij vol zit is het nog goed te doen om hem van de garage naar de auto te sleuren. minikoelkast-gesloten

Negatief

Doordat de deur zijwaarts opent verliest u snel de interne warmte. Dit probleem heeft u niet met een gewone koelbox die vanboven opent.

 

Waarom zou u deze Mini koelkast/koelbox kopen?

Als u op zoek bent naar een extra koelkast voor op de camping, dan kan ik de mini-koelkast/koelbox zeker aanraden. Hoog en smal vind u er zeker een plaatsje voor. Hij weegt niet te veel en kan dus gemakkelijk verplaatst worden. Daarnaast kan hij koelen, maar ook verwarmen om zo uw etenswaren warm te houden. Dit is handig voor bijvoorbeeld afhaalmaaltijden te vervoeren of voor soep en dergelijke warm te houden op de frissere dagen.

Hij werkt ook op zowel 12V en 230V en is dus op veel plaatsen bruikbaar.

=> Meer reviews over de minikoelkast 400122 hier

 

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...