Koelbox Accessoires

Koelbox Accessoires

Een koelbox gebruik je zelden zonder accessoires. Een koelbox op zich is niks anders dan een doos die de temperatuur aan de binnenzijde bewaart, of die nu warm of koud is. Hieronder bespreekĀ ik een aantal bekende en minder bekende koelbox accessoires die uw leven gemakkelijker zullen maken en die uw koelbox beter zullen doen presteren.

Koelbox Koelelementen

Koelelementen dienen om de omgeving af te koelen. Zij woKoelelement blikjesrden op voorhand in de diepvries gestoken en eens bevroren, worden zij in de koelbox gelegd. Waar zij zoveel mogelijk warmte zullen absorberen. Er zijn 2 soorten koelelementen: De eerste soort dient u voor gebruik op te vullen met water, de 2de soort is afgesloten en de speciale vloeistof hierin heeft een hoge warmtecapaciteit zodat deze extra veel warmte kunnen opnemen.

Koelelementen komen in veel vormen en kleuren. De meeste zijn rechthoekig en blauw. Maar er zijn er ook kleine ronde voor in kleinere koeltassen, er zijn er die gevormt zijn zodat ze tussen blikjes passen, er zijn die lang en smal zijn zodat ze niet veel ruimte innemen. Er zijn er zelfs die de vorm van ijsblokjes hebben zodat u ze in uw glas kunt doen om uw drank te koelen terwijl u hem drinkt.Koelelement rond Gio'style

Als u geen koelelementen gebruikt, dan zal u ijs in uw koelbox moeten doen. Nadien zal u dan het gesmolten ijs moeten verwijderen en de koelbox kuisen. U loopt hier ook het risico dat het water zich onderaan de koelbox verzamelt en uw droge sandwichen vindt. Met koelelementen vermijd u al deze problemen.

Stroom transformator 12V naar 230V

Als u een 12V koelbox heeft voor in de auto, dan kan een 230V transformator het gebruik van uw koelbox verlengen. Eens u aankomt op de camping dan heeft u de mogelijkheid om uw koelbox op netstroom over te zetten en de inhoud te blijven koelen. U kan dit ook gebruiken in de tuin. Als u een verlengsnoer legt tot waar u aan het barbecue’en bent en u sluit uw koelbox aan, dan kan u gerust uw vlees koel houden tot net voor je het op de rooster gooit.230V naar 12V transformator

KoelboxstandaardTristar Koelboxstandaard

Een koelboxstandaard laat u toe uw koelbox stabiel neer te zetten op een onstabiele ondergrond. Door een verstelbare poot en rubberen voetjes loopt u geen risico dat uw koelbox plots valt en u uw etenswaren op de grond vindt.

Daarnaast plaatst het de koelbox ook op een comfortabele hoogte om uw drank uit te halen. Zo hoeft u zich niet meer zo diep te bukken elke keer u dorst heeft.

KoelboxlampjeKoelbox licht

Ideaal voor ‘s avonds op de camping. Als u het deksel opent, gaat het lichtje aan. Hierdoor kan u zien waar u grijpt, en hoeft u uw handen niet te lang in de koude omgeving te laten tasten naar hetgeen u zoekt. Als u het deksel sluit gaat het lampje weer automatisch uit.

Similar Posts
Maak uw eigen goed geisoleerde koelbox
Maak uw eigen goed geisoleerde koelbox
Ik ga ervan uit dat u af en toe drinken in de auto bewaart en dat u dit liefst zo...
12V koelbox: compressor vs absorptie
12V koelbox: compressor vs absorptie
Als u een 12V koelbox wil kopen, dan staat u al snel voor de moeilijke keuze welk systeem u wil...
12v Elektrische koelboxen voor in de auto
12v Elektrische koelboxen voor in de auto
Wat is een 12V Koelbox 12V koelboxen zijn een gesofisticeerde variatie van de standaard ijskoelbox, een combinatie van de nieuwste...