Igloo Maxcold Koelbox Review

Igloo Maxcold Koelbox Review

De 50l grote Igloo Maxcold Koelbox is de perfecte grootte voor al uw vlees en drinken lekker koel te houden als u gaat piknikken of als u een er voor een weekend op uit trekt. En dan is er waarschijnlijk nog extra ruimte over . Igloo is een producent met een jarenlange ervaring in het bouwen van koelboxen en dat vertaalt zich weer in dit product. Hij is een pak goedkoper dan bijvoorbeeld de Peli Elite of de Coleman Esky en dat komt vooral doordat hij zijn ijs maar 5 dagen vasthoud. Wat nog steeds ruimschoots voldoende is om een weekend kamperen met glans te doorstaan.

Over IglooIgloo Maxcold Aflooptap

Igloo is al meer dan 60 jaar de nummer 1 in koelboxen, en dit wereldwijd. Het is het meest populaire koelbox merk in de wereld. Ze zijn opgestart in 1947 met 2 werknemers die metalen waterkoelers bouwden. Al snel werd dit een succes en werden ze de marktleider voor drankkoelers op bouwterreinen. In 1971 bedachten ze de Playmate koelbox voor persoonlijk gebruik. Hiermee kwamen ze al snel in elk huishouden binnen en dit doen ze nog steeds. Vandaag bouwen ze hier nog steeds op verder. Hun doel is om hun producten elke jaar te verbeteren zodat het aan de noden van de consumenten blijft voldoen.

Igloo Maxcold Eigenschappen en Specificaties

 Dimensies buitenkantDimensies binnenkantGewicht
Igloo Maxcold 60lIgloo Maxcold 60l Roller71 x 41 x 44 cm5.8kg
Igloo Maxcold 50lIgloo Maxcold 50l Koelbox64 x 38 x 44cm51 x 29 x 29cm5.05kg
Igloo Maxcold 70lIgloo Maxcold 70l Koelbox75 x 42 x 41cm62 x 32 x 32cm5.17kg
Igloo Maxcold 100lIgloo Maxcold 100l Koelbox89 x 44 x 42 cm79 x 38 x 31cm7.94kg

Maxcold heeft een ijshoudbaarheid van 5 dagen bij 30 graden. Wat in onze lage landen met een gemiddelde zomertemperatuur van 20 graden flink wat langer kan zijn. Verder is de koelbox ook behandeld tegen vlekken en geuren. Een aflooptap zorgt dan weer dat u de koelbox gemakelijk kan laten leeglopen. Verstevigde handvaten met holtes voor touwen zorgen dat u de koelbox kan vastmaken met touwen aan de grond.

Een klik sluitingsysteem zorgt dat de koelbox perfect afgesloten blijft zodat hij geen koude lucht kan verliezen. Daarnaast is er ook een slot voorzien met kinderveiligheid zodat deze niet in de koelbox kunnen.Igloo Maxcold slot

De Igloo waarborg

Onder normaal gebruik moet de koelbox het minstens 1 jaar volhouden zonder defecten te vertonen. Als deze toch voorkomen dan kan u contact opnemen met de klantenservice van Igloo. Daarnaast zijn de meeste onderdelen ook vervangbaar. Deze kunnen gemakkelijk bijbesteld worden en later door u vervangen worden zodat u langer van uw Igloo Maxcold koelbox kan genieten.

Igloo Maxcold Koelbox Pro’s

Prijs – Voor een fractie van de prijs van de duurdere koelboxen kan u genieten van een hoge isolatiewaarde. Dit product is een zeer goede keus als u krap bij kas zit en toch een heel kwaliteitsvolle koelbox nodig heeft.

Wieltjes – De versie met wielen is heel handig voor te verplaatsen. Het verkleint de inhoud van de koelbox een beetje, maar in ruil kan u hem gemakkelijker verplaatsen. Ideaal voor op een terras als u hem naar een nieuwe schaduwplek wil verplaatsen.Igloo Maxcold Sluiting

Gewicht – Een elite koelbox weegt veel, maar deze koelboxen wegen maar de helft. Ze zijn dan ook iets minder stevig, maar veel mobieler dan zijn stevigere competitie. Dit stelt u wel in staat om op uw eentje de koelbox te verplaatsen zonder uw rug te moeten bezeren.

Cons

Geen ingesmolten handvat – Er is geen in het plastiek gesmolten handvat, wat betekent dat dit een van de eerste stukken is die zal verslijten. Gelukkig kan een vervanging hiervan wel besteld en geleverd worden.

Stevigheid – Hier zal hij geen records breken. Hij is ook niet IGBC gecertifieerd. In ruil heeft u wel een lichtere en veel mobielere koelbox. Hij is zeker stevig genoeg om op te zitten en kan wel tegen enig stootje. Maar onthou dat hij zijn limieten heeft. In tegenstelling tot bvb een Coleman Esky die u gerust kan laten vallen zonder zorgen.

Waarom zou u de Igloo Maxcold Koelbox kopen?

Als u wil profiteren van 60 jaar ervaring door een van de beste koelbox producenten. Ze zijn niet het meest sexy merk. Anderen zijn veel hipper momenteel, maar Igloo is Igloo Maxcold Handvater altijd al geweest, en het ziet er naar uit dat ze nog een tijd zullen voortbestaan.

De Maxcold reeks is een van de populairste van het moment. Met een uitstekende ijshoudendheid doet de koelbox exact wat u ervan verwacht en dat is uw eten en drinken koelhouden als u op reis gaat. Voor een fractie van de prijs van de top koelboxen geeft hij u dezelfde basisfunctionaliteit.

Wie zou een Igloo Maxcold kopen?

De Igloo Maxcold koelbox bestaat in verschillende groottes en formaten zodat er altijd wel een aan uw noden zal voldoen. Ideaal voor een weekend kamperen, een dag aan zee of een week op een boot.

Igloo Maxcold: Reviews van eigenaars =>

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...