Igloo Legend Koelbox Review

Igloo Legend Koelbox Review

De Igloo Legend koelbox is een kleine koelbox bedoeld voor etenswaren en drankjes koel te houden. Hij is vooral geschikt om uw lunch te bewaren op een warme dag. Naast een koelfunctie heeft de Legend ook nog een handvat voor het dragen van de koelbox, als u deze niet gebruikt kan u het handvat opbergen zodat hij integreert met het deksel waardoor u een platte oppervlakte heeft.

Igloo Legend Koelbox

Over de Legend Reeks

De Legend koelbox reeks is gemaakt om uw lunch koel te houden. Een draagbare koelbox, en een thermosfles voor een halve liter drinken. Ze kunnen zowel in de zomer gebruikt worden om uw eten fris te houden, of in de winter om uw eten warm te houden.

Igloo Legend Eigenschappen en specificaties

Dimensies Buitenkant – 27.5 x 20.5 x 19cm
Gewicht – 0.99kg
Capaciteit – 4.75l oftewel 6 blikjes van 33cl

Ultrathermische isolatie zorgt ervoor dat de inhoud gedurende heel de dag lekker koel blijft. Ideaal voor je lunch mee naar het werk te neIgloo Legend Dekselmen. Het deksel sluit goed af, en bij het nuttigen van de inhoud kan u het gebruiken als dienblad en bekerhouder. Een geintegreerde draaghendel maakt het gemakkelijk om hem met 1 hand overal mee naartoe te nemen. De hendel gaat volledig plat in het design zodat deze niet in de weg zit als u hem opbergt. De koelbox is ook nog afgewerkt met een anti-microbacteriele laag zodat er zich geen schimmels kunnen vormen. Hierdoor hebben slechte geuren ook niet de kans om zich vast te hechten.

Igloo Legend Koelbox Pro’s

Ruimte – Er is genoeg ruimte in de koelbox voor een hele dag eten. Om u een voorbeeld te geven: 2 coldpacks, een banaan, een appel, een appelsien, een yoghurt, een boterhammendoos, nog wat hardgekookte eieren en een blikje soda gaan er allemaal in en blijven een normale 8 tot 5 werkdag koel.Igloo Legend Inhoud

Gestroomlijnd design – Een perfect gestroomlijnd en simpel design zorgt ervoor dat deze koelbox geen nutteloze ruimte verliest. U zult hier geen extra handigheidjes vinden, maar u verliest er ook geen plaats door.

Stevigheid – Klein maar stevig. Hij kan tegen een stootje en u kan er gerust iets opzetten. Het deksel klemt zichzelf vast waardoor u geen schik moet hebben om uw eten op de grond te vinden als hij omvalt.

Cons

Moeilijk te openen – Het deksel sluit heel goed aan, waardoor de koelbox soms wat lastig te openen is. Dit betekent wel dat de isolatie waarde hoger is en uw eten langer koel zal blijven. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken als uw koelbox eens omvalt dat alles eruit zou vallen. Een tip om hem gemakkelijker te openen is om uw duim op het Igloo logo aan de bovenkant te plaatsen en dan de uiterste zijkant van het deksel op te heffen aan dezelfde kant van waar uw duim is.

Waarom zou u de Legend Koelbox kopen

Als u op zoek bent naar een koelbox voor uw lunch dan is de Igloo Legend ideaal. Er is genoeg plaats voor u een hele dag van koel eten te voorzien. Hij is licht en gemakkelijk te dragen en daarbovenop nog eens stevig genoeg om uw eten te beschermen.

Hoe vult u de Igloo Legend

Zelf steek ik er eerst 2 blikjes in gevolgd door coldpacks. Vervolgens vul ik hem met fruit en boterhammen. Als ik dan tegen de middag honger heb, zijn mijn drankjes ijskoud en mijn eten gewoon koel.

Meer reviews vindt u hier =>

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...