Gio’Style koelboxen – Italiaanse Passie

Gio’Style koelboxen – Italiaanse Passie

Gio’Style is een italiaans merk dat met enkele leuk uitziende koelboxen op de markt komt. Ze hebben zowel elektrische koelboxen als gewone, koeltassen, bekers en zelfs bestek. Hier gaan we het uiteraard over de eerste 2 hebben. Hun producten richten zich allen op de gewone consument die graag reist. Hun producten zijn allen zo draagbaar mogelijk gemaakt en dus ideaal voor te piknikken, eendagsreizen enz.. Hun elektrisch assortiment is ook ideaal om lange auto/camper vakanties mee te doen.

Het merk: Gio’Style

Gio’Style is opgericht in de tweede na-oorlogse periode, toen begonnen ze met het produceren van kunststof onderdelen voor de allereerste ijskasten. Succes bij het brede publiek liet niet lang op zich wachten toen kunststof super populair werd voor huishoudelijk gebruik (tafelwaren, schoonmaak producten, lunchboxen) en piknik gerief (thermos, koelbox en andere). Van de eerste stappen tot nu, 60 jaar verder, heeft Gio’Style grote vestigingen en probeert het zijn leiderschap te verstevigen in zijn industrie. Wat voornamelijk lunchboxen, koelzakken en (zowel elektrisch als met koelelementen) draagbare koelboxen.giostyle-logo

Daarnaast heeft Gio’Style ook een grote technologische expertise opgebouwd om kwalitatieve en profesionele draagbare koelboxen af te leveren.giostyle-tripadvisor-travellerschoice

Gio’Style gaat ervan uit dat producten door een eerste idee ontstaan en dat ze dienen om een “doel” te vervullen. Daarnaast willen ze opvallen door een excellent design. En dat is de grootste reden achter hun succes. Een dat hopelijk nog even mag duren.

2014 Travellers’ Choice – tripadvisor

In de categorie “Koelbox (voor eten en dranken)” heeft Gio’Style in 2014 de reizigersvoorkeurprijs gewonnen. “Een vriend voor de perfecte vakantie” – zo omschreven de gebruikers het merk.

Elektrische koelboxen

Waar je goed op moet letten als je online iets van Gio’Style wil kopen is of het over een elektrische koelbox gaat of niet. Ze gebruiken namelijk dezelfde namen voor de gewone als de 12v/230v versies. En het is niet op alle websites even duidelijk aangegeven. In de winkel is het gemakkelijk, als er een stroomdraad uitkomt, of je ziet een ventilator zitten, dan is het de elektrische variant, maar online staat het er niet altijd bij. Je kan ze het gemakkelijkste onderscheiden aan de prijs, aangezien de elektrische koelboxen steeds duurder zullen zijn dan de gewone.

Gio’Style Shiver 12Vgiostyle-shiver-elektrisch

Het paradepaardje van hun koelboxen en met een inhoud van 40 liter ook de grootste in hun assortiment. Het draagbare aspect van deze koelbox kan dan weer in vraag gesteld worden, want met z’n 7’5 kilo ongeladen is hij niet zo licht. Eens je hem vollaad met lekker eten en koele dranken blijft hij best op 1 plek staan, maar als hem toch moet verplaatsen, dan is hij uitgerust met wieltjes zodat je je rug kan sparen en niet met 2 moet zijn om hem op te tillen. Of de auto, waar je hem kan opladen in de sigarettenaansteker en er mee kan rondrijden naar elke vakantiebestemming, is hij ook vrij mobiel. Groot genoeg voor de hele familie (2 liter flessen kunnen rechtstaan) en zeker een aanwinst als je een lange reis maakt.

Er bestaan ook nog een 30l en 26l versie van de Shiver, alle drie zijn ze uitgerust met goede isolatie zodat ze hun koelte kunnen bewaren als ze zonder stroom vallen.

Lees de uitgebreide review van de Shiver hier =>

Gio’Style Fiesta 12V & Bravo 12V

De Fiesta en bravo zijn identieke boxen, enkel het jaartal en het uiterlijk verschilt. Dus als je hiertussen kiest dan is vooral de kleur belangrijk :) Afhankelijk van de versie kunnen ze heel fel en zelfs fluo gekleurd zijn. Deze koelboxen zijn gemaakt om op te vallen. Ze zijn ongeveer 20l tot 25l groot en ideaal om tussen de achterzetels van je auto te plaatsen. Ze wegen amper 3kg en zijn dus ideaal om tijdens de reis te koelen, en vervolgens mee te nemen om te piknikken.

Lees onze volledige reviews van de Fiesta 12V en Bravo 12V hier =>

giostyle-fiesta-elektrisch-zwartgiostyle-fiesta-elektrisch-blauw

Gio’Style GS3+ 12Vgiostyle-gs3+

De GS3+ is de grote broer van de Fiesta en de bravo, en met dezelfde kwaliteit, zoniet een betere dan de Shiver afgewerkt. 30l en 26l en weegt 4,5 kg. Dus de helft meer dan de Fiesta. Dit verschil zit hem in meer technologie en vooral veel meer isolatie. Waardoor deze koelbox beter kan koelen en langer zijn friste kan bewaren. Als je deze op 230v aansluit en hem op de “ECO” stand zet, dan krijgt hij een A+++ energierating. Beter kan dus niet.

Standaard koelboxen

Gio’Style Shiver

Zoals bij de elektrische koelboxen is de shiver ook hier weer het paradepaardje van hun assortiment. De 43 liter versie is nog steeds met wielen en een handige draagbar uitgerust zodat je hem zelfs volgeladen gemakkelijk kan verplaatsen. Je kan hem zelfs liggend gebruiken, wat het wegbergen in een overvolle kampingwagen vergemakkelijkt en zo kan je er nog ander kampeermateriaal opzetten, of hem als stoeltje voor een kind gebruiken.

Er is naast de shiver 42 ook nog een 30 en 26 liter versie. Zij wegen beide iets meer als 3 kilo en kunnen gemakkelijk rondgedragen worden en kunnen hun koelte tot een dag bewaren.

Gio’Style Fiestagiostyle-fiesta

De Fiesta staat vooral bekend om zijn stevigheid. Met net iets meer dan 2 kilo is hij super mobiel en met enkele koelelementen kan hij tot 14u lang zijn koelte bewaren. Dat is de helft minder dan de Shiver, maar dat is wel meer dan voldoende voor een dagtrip. Er is zowel een 30 als een 25 liter versie.

Gio’Style Bravogiostyle-bravo

De Bravo’s zijn gemaakt om de beste ruimte verhouding te hebben. Ongeveer evenzwaar als de Fiesta en met 15u een iets betere isolatie zelfs. Het verschil tussen deze 2 koelboxen zit hem vooral in het formaat. De bravo heeft ook meer verschillende groottes. Er is zelfs een kleine koelbox van 16liter. Ideaal voor op de passagiersstoel en om bij te kunnen tijdens het rijden.

Gio’Style Prestige

De Prestige is een koelbox en koelzak igiostyle-prestigeneen. Licht (2kg), 25 liter en uiterst draagbaar. Daarnaast is hij ook nog voorzien van extra zakken zodat u niet enkel een logge koelbox draagt maar nog andere leuke extra’s ook kan meedoen. Een tof design en een uitstekende koel performantie, tot 15uur. Ideaal voor dagtrips dus. Dit is echt een koelbox die je op een korte wandeling zou willen meenemen.

koelelementen

giostyle-icepack-1000Gio’Style heeft naast koelboxen ook de nodige asseccoires en daarbij mogen de koelelementen niet ontbreken. Ze bieden zowel kleine van 200ml aan als hele grote van 1000ml die bedoeld zijn om een grote koelbox koel te houden en zo weinig mogelijk plaats in te nemen. De elementen zijn ook gemaakt met een niet giftige gel. Zodat als ze ooit zouden lekken ze geen gevaar voor het milieu of de mens kunnen zijn. De vorm van hun packs is ook zo gemaakt om de kans op lekken zoveel mogelijk te verminderen.

N.ICE koelelementengiostyle-nice-wave

Drop, Slim of Wave? Een koelelement is leuk, maar het neemt zoveel plek in. Als je enkel cilindervormige flessen meehebt, dan is zo een log rechthoekig koelelement een grote plaatsverspilling. Daarom is de N.ICE lijn er. Deze element hebben apparte vormen waardoor ze in holtes passen waar normale koelelement niet in kunnen. De DROP is klein en compact en kan je dus nog gemakkelijk ergens tussen krijgen. SLIM is lang en heel smal wat beter werkt voor lange koelboxen, omdat ze van onder tot boven koelte afgeven. De wave is in een bocht gevormd zodat ze rond flessen en dergelijke passen, en zodoende dus de helft van hun koelte aan 1 enkele fles kunnen geven. Je kan zelfs 2 WAVE’s samenklikken rond 1 enkele fles voor extra koeling

.

giostyle-nice-dropgiostyle-nice-slim

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...