Gio’Style Bravo 25 12V elektrische Koelbox – 21 l

Gio’Style Bravo 25 12V elektrische Koelbox – 21 l

 

De Bravo, een ze zeer opvallende elektrische koelbox van Gio’Style, heeft een inhoud van 21l en koelt tot 13 graden onder de omgevingstemperatuur. Hij is gemaakt met polypropyleen in is geschikt voor al uw etenswaren. De wanden zijn gevuld met extra isolatie zodat de koelte verzekerd blijft als hij geen stroom meer krijgt. Een openklapbaar deksel dat nauw afslaat verzekerd de luchtdichtheid en met de stevige handgreep kan u de koelbox gemakkelijk verplaatsen.

Hij is hoog genoeg om 2l flessen in te bewaren en kan tot 30 blikjes bevatten. Hij komt met de autolader bijgeleverd. De koelbox is ook ecovriendelijk vervaardigd (zonder CFK chloorfluorkoolstoffen) en heeft dus een kleine voetafdruk als u in de natuur wil kamperen.

=> Koop de Gio’Style Bravo 25 Koelbox hier

Over Gio’Style

Gio’Style begon met het produceren van plastic onderdelen voor koelkasten. Door voort te bouwen op deze expertise staat Gio’Style nu bekend om zijn professionele en unike koelboxen. Als koelbox fabrikant proberen ze hun producten te ontwerpen met een specifiek ‘doel’ en daarnaast dienen ze ook een goed ontwerp te hebben.

 

Gio’Style Bravo Koelbox Eigenschappen en Specificaties

  • Inhoud: 21l
  • Gewicht: 2.83kg
  • Omvang: 38×25.6x41cm
  • 12V
  • Kleur: blauw/groen
  • koelt tot 13 graden onder de omgevingstemperatuur
  • Energieklasse A++

Gio’Style Bravo Koelbox Pro’s

Deze koelbox weegt heel weinig en heeft een grote omvang. Dit betekent dat u veel etenswaren kan koelhouden en ze mobiel houdt. Ideaal dus om hem mee naar het strand te nemen of op een camping. Deze koelbox is ook hoog en smal, waardoor hij gemakkelijk tussen de zetels van uw auto past.

De 12V aansluiting zorgt dat hij zich in elke auto, kampeerwagen en boot het beste thuisvoelt. Jammer genoeg is hij niet ontworpen om eveneens te kunnen overschakelen naar 230V, maar mits een stroomadapter extra te kopen kan u deze functie wel toevoegen.

De kleuren, wauw, deze koelbox zal u nooit of te nimmer moeten zoeken. Opvallen doet hij als de beste.

Con’s

Hij koelt maar 13 graden onder de omgevingstemperatuur. Wat niet bijster veel is. Gelukkig zorgt de extra isolatie er wel voor dat hij deze temperatuur telkens haalt. Maar in warme landen (30+ graden) is dit vaak niet voldoende.

Waarom zou u de Gio’Style Bravo Koelbox kopen?

Als u een koelbox zoekt die u niet uit het oog wil verliezen, dan is de Bravo 25, met zijn opvallende kleuren, de koelbox voor u! Ideaal voor lange autoreizen waar u nood hebt aan koele drankjes.

=> Meer reviews over de Gio’Style Bravo 12V Koelbox hier

 

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...