Gimeg Koelbox – 24 l

Gimeg Koelbox – 24 l

Deze standaard groene koelbox is ideaal voor dagtrips richting zee, of naar de camping. Met een inhoud van 24 liter kunnen er voldoende etenswaren in opgeborgen worden om een paar man van frisse dranken te voorzien op een warme dag. Dankzij de draagbar kan u hem eveneens gemakkelijk verplaatsen.

Wil u de Gimeg Koelbox kopen?

Over Gimeg

Gimeg is een nederlandstalig bedrijf en heeft eveneens vestigingen in Belgie. Sinds 1964 maakt het al jaren technische-, kampeer- en caravanaccessoires voor de groothandel. Waarvan koelboxen een van hun 13000 verschillende artikelen zijn.

Gimeg Koelbox Eigenschappen en Specificaties

  • Inhoud: 24l
  • Afmeting: 40x23x30cm
  • Materiaal: Kunststof
  • kleur: groen

Gimeg Koelbox Pro’s en Con’sGimeg-koelbox-24l

De prijs is zijn grootste pluspunt. Hij blijft onder de 20 euro en dat is goedkoop voor zo een grote koelbox. Daarnaast is hij met zijn 24 liter ook groot genoeg om voldoende etenswaren mee te nemen.

Maar, en er is een grote maar. Dit is een goedkope koelbox, dus je mag er niet al te veel van verwachten. Ik vind hem ideaal voor dagtrips, zodat je ‘s middags koel eten hebt. Maar tegen ‘s avonds heb je eerder een grote box bij, dan een koelbox. Daarnaast is er ook heel weinig gedetaileerde info over te vinden, zelfs op de website van de fabrikant. En dat spreekt meestal niet in het voordeel van de kwaliteit van de koelbox.

Ook vind ik niks terug over een anti-bacteriele laag of bescherming. Zonder deze laag zal u deze koelbox extra veel moeten kuisen en zal hij sneller slechte geurtjes verspreiden. En uiteindelijk verkort het de levensduur van uw product simpelweg omdat hij riekt naar de lekkere vis die u er vorig jaar op uw uitstap naar de zee heeft ingedaan.

Mijn conclusie is dat ik hem niet zou kopen. Er zijn vele andere koelboxen van ongeveer dezelfde grootte en inhoud. Die weliswaar ietsje duurder zijn, zoals koelboxen van het merk Igloo of Coleman. Maar die meerprijs is snel terugbetaald doordat uw etenswaren langer koel blijven en minder snel vervallen.

Wil u de Gimeg Koelbox toch kopen?

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...