Curver Koelbox Review

Deze stevige kunststof Curver koelboxen hebben een inhoud van 11l tot 33l en houden gemakkelijk je etenswaren goed koel. Met 2 kleine koelelementen houdt hij het gemakkelijk de hele dag vol. Het deksel sluit goed af, waardoor je eten lekker koel blijft. Daarnaast kan u het deksel ook als opdienblad gebruiken. Ideaal voor een dagje uit, aan het strand of op de camping.

Curver Koelbox 11l

Over Curver

Een opbergbox of een curverbox zijn gemakkelijk synoniemen in de lage landen. Curver werkt al 65jaar aan het ontwikkelen van kunststof huishoudelijke producten. Opgericht in het Nederlandse Tilburg in 1949, in 1960 besloten ze zich enkel te richten op kunststof producten. Curver producten zijn gekend voor hun praktische kant en stevigheid, daarnaast ogen ze ook mooi naast uw andere producten.

Curver Koelbox Eigenschappen en specificaties

 Curver Koelbox 11lCurver Koelbox 11lCurver Koelbox 22lCurver Koelbox 22lCurver Koelbox 33lCurver Koelbox 33l
Gewicht1.1kg1.8kg2.2kg
Inhoud10 liter22 liter33 liter
Dimensies Buitenkant50 x 33 x 45 cm

Een scharnierdeksel zorgt voor een gemakkelijke opening van de koelbox. De sluiting werkt met luchtdicht systeem die u ervan verzekert dat de koelbox correct afgesloten is en niet zomaar open zal gaan. Zoals hierboven al vermeld kan u het deksel er ook uitnemen om het als dienblad te gebruiken. Lekker handig.

Curver staat bekend om zijn stevige producten, en deze koelboxen zijn dat ook. Uw etenswaren zijn veilig binnenin en u kan de Curver koelbox als een extra stoel gebruiken. Daarnaast is het handvat handig en soepel genoeg om hem met 1 hand te kunnen dragen.

De 11l versie is ideaal voor een uitgebreide lunch, terwijl de 33l versie groot genoeg is om 2l flessen rechtopstaand in te bewaren. De 22l is dan weer geschikt om voor meerdere mensen eten mee te brengen.

Curver Koelbox 22l

Curver Koelbox Pro’s

Prijs/kwaliteit – Een lage prijs en een goede kwaliteit.

Grootte’s – De verschillende grootte’s zorgen dat er voor iedereen wel eentje perfect past.

Luchtdichte sluiting – De sluiting is luchtdicht. Hierdoor sluit uw koelbox zich steeds correct af en kan hij niet opengaan als hij omvalt.

Gewicht – Ze wegen bijzonder weinig, zelfs de 33l weegt amper 2.2kg. Ideaal om de hele dag mee rond te lopen.

Con’s

Stevigheid – De 33l is iets minder stevig dan zijn kleinere broertjes. Vooral het deksel is wat aan de slappe kant.

Curver Koelbox 33l

Waarom zou u een Curver Koelbox kopen

Als u reeds vertrouwd bent met Curver producten, dan weet u dat deze voor kwaliteit staan en daarnaast zijn het ook producten van eigen bodem. Deze kleine koelboxen stellen zeker niet teleur en houden uw etenswaren de hele dag koel. Ze zijn ook gemakkelijk te kuisen en zeer gebruiksvriendelijk.

Welke Curver Koelbox is voor u

Zelf ben ik fan van de kleinere versies, omwille van hun iets grotere stevigheid en isolatiewaarde. Als u op zoek bent naar een grote lunchbox dan is de 11l ruim voldoende, als u daarentegen met de hele familie op stap gaat dan is de 33l aan te raden.

Meer reviews over de Curver koelboxen vind u hier =>

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...