Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review

Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review

De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een 230v aansluiting voor thuisgebruik of op de camping. Ideaal dus om uw drank en etenswaren koel te houden tijdens de hele reis. De 12v koelbox koelt tot 16 graden onder de omgevingstemperatuur, zo verzekert hij de friste van de inhoudt. Door de extra isolatie blijft hij ook op een pic-nic voldoende fris.

Over Coolzone

Coolzone is een submerk van Tristar, en deze koelbox is dan ook dezelfde als de Tristar kb-7224

Tristar maakt producten voor in en rond het huis te gebruiken en focust op betaalbare kwaliteit. Hun slogan “Kwaliteit is geen luxe”. Naast koelboxen hebben ze ook een ruim assortiment aan ijskasten en diepvriezers.

Coolzone Thermo-elektrische Koelbox Eigenschappen en SpecificatiesCoolzone thermo-elektrische koelbox 24l 12v/230v

  • Volume: 24l
  • hoog genoeg voor flessen van 2l te bewaren
  • Koelt tot 16 graden onder de omgevingstemperatuur
  • Thermo-elektrisch
  • 12V (met convertor 230V)
  • Gewicht: 3kg
  • opbergplaats voor laders in het deksel
  • Een draaghendel zodat u de koelbox gemakkelijk met 1 hand kan dragen.
  • blauw

Voordelen Coolzone koelbox

Volume  Met zijn 24 liter is hij groot genoeg voor 2l waterflessen in op te bergen.

Mobiliteit – ondanks zijn ruim volume is hij klein genoeg om alleen rond te dragen. Niet voor lange wandeling maar wel genoeg om van de auto naar de woning of van de auto naar het pic-nic deken 100meter verderop.

12v/230v – Een convertor zorgt dat u altijd en overal uw koelbox van elektriciteit kan voorzien. Zowel in de auto als op netstroom. De kabels kunnen netjes opgeborgen worden in een daarvoor voorziene ruimte in het deksel.

Prijs – Voor een lage prijs krijgt u een goed uitgerust koelbox voor alledaagse situaties. Zolang u in de buurt van een stopcontact of een autolader blijft dan doet hij het prima.

NadelenCoolzone thermo-elektrische koelbox opbergruimte voor bedrading

Geluid Compressor – Deze werkt met een compressor om de overtollige hitte af te voeren. Hij is geïsoleerd om het geluid te dempen, maar u kan hem nog steeds horen. Dit is niet erg tijdens een autorit, maar kan wel storend zijn als u in dezelfde ruimte slaapt.

Stevigheid en isolatie – De lage prijs moet ergens vandaan komen, en dit uit zich in een lagere isolatie. Zolang hij stroom krijgt is er geen probleem, maar eens zonder dan houdt hij het niet zo lang uit. Hierdoor mist hij ook wat extra stevigheid, waardoor hij niet geschikt is om op te zitten. Ook zou ik hem niet te veel laten omvallen zodat de luchtdichte afsluiting verzekerd blijft.

Waarom zou u de Coolzone 12v Koelbox kopen?

Als u nog geen koelbox heeft dan is dit een uitstekende keus. Goedkoop, maar toch veelzijdig en handig voor dagelijks gebruik. Hij is groot genoeg om een hele familie van een frisse picnic te voorzien.

Wie zou de Coolzone 12v kopen?

De Coolzone 12v is de koelbox voor iedereen die vaak of af en toe trips met de auto maakt. Goedkoop maar toch boordevol kwaliteit. Dit is de koelbox die je overal mee naar toe kan nemen. Niet te klein en niet te groot.

Lees reviews over de Coolzone thermo-elektrische koelbox =>

 

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Waeco cool-Ice Box Review
De Waeco Cool-Ice koelbox reeks is super voor het koelhouden van drank en etenswaren. Ze komen in een verscheidene groottes...