Coleman Xtreme Marine Koelbox

Coleman Xtreme Marine Koelbox

Als u plannen maakt voor een groot tuinfeest of u wil een avontuurlijke trip maken, dan zal de reis nooit compleet zijn zonder frisse versnaperingen en ijskoude drankjes. Hiervoor is de Coleman 100Qt Xtreme Marine koelbox ideaal.

Al meer dan een eeuw bedienen ze hun klanten, Coleman is bekend om zijn kampeerspullen en creaties. Zeker als het op de beste koelboxen aankomt. Doorheen de jaren zijn hun producten grondig uitgeprobeerd en getest. Waardoor klanten nu getuigen voor de kwaliteit en de levensduur van hun koelbox producten.

Koelbox Coleman Xtreme Marine 100l

Coleman Xtreme Marine Koelbox Omschrijving

De 100Qt Coleman koelbox biedt 5 dagen frisheid en ijs retentie. Hij is gemaakt om tot 130 soda blikjes van 33cl te bevatten. Daarnaast is hij behandeld met een anti microbacteriele laag die schimmels verweert en vieze geurtjes mijdt. Elke box is gemaakt om veel druk te weerstaan, en door een stalen geraamte is hij niet kapot te krijgen. Hij is gemakkelijk te dragen door grote handvaten en de mogelijkheid om er koorden aan vast te binden.

Coleman Xtreme Marine Specificaties en Eigenschappen

Koel technologie

De koning van de koelboxen is geariveerd. Deze feestelijke koelbox geeft u de mogelijk voor ononderbroken te feesten voor 5 dagen in temperaturen van 30 graden zonder naar de winkel te hoeven gaan. Hij geeft u de opportuniteit van te blijven waar u bent, en simpelweg te genieten van het moment.

Eco Isolatie

De ThermOzone isolatie is eco-vriendelijk gemaakt en geeft geen extra schade aan de ozonlaag tot gevolg, dit in tegenstelling tot CFC’s en HFC’s.

Manusje van alles

Tuinfeesten, kamperen of vissen, deze Coleman koelbox doet altijd zijn uiterste best. Hij heeft dubbele handvaten en weegt iets minder dan zijn competitie, 8.7kg. Hij is stevig, maar volgens sommigen iets te omvangrijk.

Grootte en uiterlijk

Coleman koelboxen zijn practisch gedesigned om de huidige markt te bedienen, ze zijn er niet enkel voor aesthetische redenen maar ze zijn er om hun inhoud koel te houden.

Product Dimensions and other Info

Coleman Xtreme Marine 100Qt in cm: 92(L) x 47(B) x 43(H)
Gemaakt in de USA
Gewicht ongeladen: 8.7 kg

Wat vinden gebruikers er goed aan?

De voordelen

Ga ervoor! Voeg de Coleman 100Qt Xtreme Marine koelbox toe aan uw collectie kampeerspullen en ervaar zelf de vele voordelen van deze koelbox. Hij kan 130 blikjes soda bevatten en er kunnen 2liter flessen in rechtop staan. Er is een roest en lekvrije waterafloop die u in staat stelt hem gemakkelijk te reinigen.

Door iets meer te betalen voor een kwaliteitsvolle koelbox in plaats van een gewone voor 20euro, zal je over een lange periode geld uitsparen doordat u minder ijs moet kopen om de inhoud koel te houden. Daarnaast zal uw eten ook minder snel warm worden en langer eetbaar blijven. U zal zich geen zorgen moeten maken over de frisheid van uw vlees, groenten, fruit of drinken.

Coleman staat voor eerlijkheid. Wat ze adverteren krijgt u ook. U weet wat u koopt alvorens u het in huis haalt, hier vind u geen verrassingen.

Over de hele lijn zijn klanten tevreden over deze koelbox. De stevigheid, levensduur, het gemak van het waterafloopsysteem, de capaciteit en de kwalitatieve handvaten voor transport worden allen positief beoordeeld.

Niet zo aantrekkelijke beoordelingen – de nadelen

In het algemeen krijgen Coleman koelboxen een zeer goede score van hun klanten – 4.3 op 5. De paar negatieve reviews die ik vond, gaan allen over isolatie problemen en losse schroeven. Allen gerelateerd aan fabricagefouten die onder de waarborg vallen en dus gemakkelijk op te lossen met een telefoontje. Er zijn zeker betere koelboxen te vinden op de markt, maar in deze prijsklasse zit u zeker goed met een Coleman Xtreme Marine.

Waarom zou u de Coleman Xtreme Marine in huis halen

Er zijn veel redenen waarom investeren in een Coleman Xtreme Marine koelbox een goede keus is. Allerbelangrijkst is zijn koelvermogen en capaciteit. Hij bewaard ijs voor 5 dagen en is heel groot. Daarna komt het gebruiksgemak. Als u hem zou moeten ronddragen, dan heeft hij 2 stevige handvaten die hiervoor bestemd zijn. U kan hem alleen of met 2 personen transporteren. Als u de koelbox van vloeistoffen moet ontdoen, gesmolten ijs onder andere… dan kan u gebruikmaken van de waterafloop. U hoeft hiervoor de koelbox niet schuin te houden om het water te doen aflopen.

Wie zou de Coleman Xtreme Marine in huis halen

Als u veel gaat kamperen, of u geeft grote tuinfeesten dan is de Coleman Xtreme Marine koelbox een uitstekende keuze. Als u achter kwaliteit en capaciteit zoekt, dan zijn Coleman koelboxen ook het antwoord. Een koelbox die uw etenswaren maar enkele uren koel kan houden is verouderd. Met de laatste nieuwe technologie is het alsof u met een ijskast gaat kamperen.  U kan deze ook gemakkelijk in de auto bewaren om frisse drankjes bij u te hebben tijdens het reizen.

De 100Qt koelbox van Coleman wordt hoog aanbevolen voor dagtrips, strandfeest en bootvakanties. U kan er met uw vrienden van genieten op uw meest avontuurlijke reizen.

Geniet van een blijvende kwaliteit

Met normaal gebruik en een goed onderhoud van uw koelbox kan u er voor een lange tijd van genieten. Als u de kans heeft, zet dan uw koelbox in de schaduw en uit de zon. Zo blijft de binnenkant langer koel. Laat etenswaren afkoelen alvorens u ze in de box legt. Leg het ijs rond de bodem en rond uw etenswaren. Droog ijs helpt om eten in een bevroren stand te behouden. En het belangrijkste: Hou het deksel gesloten.

Nog meer Coleman Xtreme Marine Koelbox Reviews =>

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...