Coleman Koelboxen

Coleman Koelboxen

Coleman is een amerikaanse producent van onder andere een heel gamma aan koelboxen. Ze hebben een uitgebreide keuze zodat er voor iedereen soort klant wel wat tussenzit. Hun parade paardje, de Coleman Esky, bijt de spits af, vervolgens zal ik het over de Xtreme reeks hebben. Daarna komen de kleinere koelboxen aan bod en vervolgens nog de koeltassen en koelbekers of thermossen.

Coleman produceert naast koelboxen nog een heel arsenaal aan spullen voor het buitenleven. Als kampeerder zal u meer dan tevreden zijn met een Coleman koelbox. Hun producten staan bekend om bijzonder duurzaam te zijn en gaan jarenlang mee.

Coleman’s Grote KoelboxenKoelbox Coleman Esky 55l

Onderstaande koelboxen zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en dienen voor uw eten meerdere dagen te bewaren. Daarnaast kan u er 50 tot 100l in bewaren, meer dan genoeg om een week van te overleven met de hele familie. Ga zeker goed de afmetingen na zodat u hem kunt plaatsen en vervoeren. Vergeet ook niet, dat een koelbox van 100l die volgeladen is een hele hoop weegt. En u deze dus niet gemakkelijk op uw eentje kan verplaatsen.

Coleman Esky

Deze grote koelbox staat terecht op de bovenste plank. Hij steekt kop en schouders boven de anderen uit op alle vlakken. Kwaliteit, isolatievermogen en duurzaamheidtesten wint hij met gemak. Dit heeft te maken met de manier waarop hij geproduceert wordt. Met een proces dat rotatiegieten noemt, wordt de hoge kwaliteit gegarandeerd. Deze koelbox kan uw etenswaren gemakkelijk een week koel houden in temperaturen van boven de 30 graden. Daarnaast is hij zo stevig dat zelfs beren hem niet kunnen openkrijgen.

Lees onze volledige review over de Coleman Esky=>

Coleman Koelbox Coleman Xtreme Marine 100lXtreme Marine

De Coleman Xtreme reeks is de volgende stap. Waar de Coleman Esky de kampioen is en het prijskaartje daar eer aan doet, is de Xtreme reeks een betaalbaardere optie als u uw etenswaren voor een langere periode koel moet houden. De Xtreme Marine reeks is met dezelfde hoogstaande kwaliteit vervaardigd als de Esky, maar is niet rotatiegegoten. Wat de prijs ongeveer halveert alsook het gewicht. Hierdoor is de stevigheid wel iets minder, maar de mobiliteit hoger. Maar staart u hier zich vooral niet op blind. In vergelijking met een doordeweekse koelbox is dit een top product dat u niet zal teleurstellen. De volledige review vind u hier =>

Coleman Xtreme met Wielen als u wenstColeman Xtreme Wielen

De Coleman Xtreme reeks heeft het zelfde design als de Xtreme Marine maar u ziet het verschil door het opvallende grijs/oranje kleurenpatroon, of het normale blauwe. Terwijle de Marine wit is. Deze koelboxen hebben dezelfde koelwaarde, maar de Marine is uitgerust met UV-bescherming en de binnenkant is gemaakt van stainless steel.

Als u dat wenst kan u zich de Xtreme met wielen aanschaffen. Dit maakt hem een pak mobieler. Ideaal om hem steeds in de schaduw te verplaatsen als de dag vordert. Het deksel van de Xtreme reeks is trouwens ook uitgerust met bekerhouders, waardoor u deze gemakkelijk als tafel kan gebruiken.

Coleman-fliplid-4.7lColeman’s Kleine Koelboxen

Onderstaandere kleine koelboxen zijn vooral bedoeld voor 1dag’s gebruik. Ideaal voor een dag aan het strand, een autorit, of een werkdag.

Coleman fliplid 4,7l – KleiColeman Excursion 15ln, stevig en handig. De Coleman fliplid is ideaal om als lunchbox te gebruiken op een warme dag. Er kun 6 blikjes in van 33cl en hij houdt de binnenkant koel voor 9uur.

Coleman excursion 15l – Deze is groot genoeg om de hele familie van frisse drankjes te voorzien tijdens een excursie. Klein genoeg om gemakkelijk te dragen over een kleine afstand en groot genoeg voor alles wat u op een eendagstrip nodig heeft.

Coleman PerformColeman Emea 36lance 28l – Deze is gemaakt om flessen van 2l koel te houden en kan 38 blikjes bevatten. Hij heeft een handige hendel waardoor u hem met gemak kan verplaatsen eens hij geladen is.

Coleman Emea 34l – Met zijn 34l is Coleman Emea ideaal om in de auto te zetten tijdens een lange tocht. De bekerhouders in het deksel maken hem ideaal om als tafel te gebruiken.

 

Koelbekers en koeltassenColeman Jug 2l

Naast Koelboxen heeft Coleman ook nog koelbekers en koeltassen. Koelbekers zijn ideaal om dranken te bewaren. In de zomer kan u er een koele drank indoen, en in de winter kan u ze vullen met warme soep of koffie. Koeltassen hebben dezelfde functie als koelboxen maar zijn veel lichter en daardoor een gemakkelijk draagbaar en ideaal voor op een trip mee te dragen. Hun koelvermogen is wel iets minder doordat hun isolatie minder dik is, en ze niet zo goed kunnen afsluiten als een echte koelbox. Maar ze zijn wel ideaal om bvb. een taart een warme autorit te doen overleven.

Coleman Jug Koelbox

Er is een 2l versie en een 3,7l versie. Ideaal voor mee te nemen op warme dagen tijdens wandelingen. Zo kan u steeds uw dorst lessen als u het wil. Hij is voorzien van een handvat bovenaan en weegt ongeveer een halve kilo.

Coleman koeltas

Verkrijgbaar in 6l, 7.5l, 10.5l en 19l en in evenveel kleuren. Ze zijn onderverdeeld in verschillende vlakken zodat u snel overal aankan en u niet alle koele inhoud eruit moet nemen om het onderste in de tas te bereiken. Ze beschikken ook over een verstelbare draagriem om hem voor iedereen draagbaar te maken.

Coleman koeltas- 6lColeman Koeltas 7.5lColeman Koeltas 12lColeman Koeltas 19l

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...