Coleman Esky Koelbox Review

Coleman Esky Koelbox Review

Voor deze koelbox hebben Coleman en Esky de krachten gebundeld en het resultaat is verbluffend. Een koelbox die zich kan meten met de besten. Coleman is een gevestigde naam die synoniem staat voor kampeer gerief. Esky is in Australie een synoniem voor koelbox. Als je het over een Esky hebt, dan heb je het automatisch over een koelbox. De combinatie resulteert in een hoog kwalitatieve koelbox met een hoge isolatiewaarde en een ijzersterke behuizing. Hij is duur, maar hij is dan ook volgestoken met de nieuwste technologie zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over wat u erin bewaart.

koelbox-coleman-esky-sizes

Over Coleman Esky

Als jonge verkoper (1900) zag W.C. Coleman een nieuw type gaslamp waar hij ‘s nachts een boek mee kon lezen. Hij zag het potentieel en begon de eerste kampeerwinkel. In 1954 pas beKoelbox Coleman Esky Sluitinggon de koelbox revolutie. Hiervoor bestonden koelboxen uit metalen behuizingen. Ze roesten en waren inefficient. Een Coleman ingenieur zag een kind bellen blazen en dacht dat hij dit met plastiek ook kon doen, 3 jaar later was het rotatiegieten een feit en de koelboxen werden lichter, steviger en efficienter. Sindsdien heeft Coleman op deze ervaring voortgebouwd en het resultaat is indrukwekkend. Op 19 juli kochten ze het Australische Esky en haalden daarmee nog meer koelbox expertise binnen in hun bedrijf.

Coleman Esky Eigenschappen en Specificaties

 Coleman Esky 55lKoelbox Coleman Esky 55lColeman Esky 85lKoelbox Coleman Esky 85l
Dimensies buitenkant69.5 x 50 x 50cm 83 x 50 x 55.5cm
Dimensies binnenkant43.5 x 26.5 x 34cm56 x 27 x 40cm
Ijshoudendheid6.83 dagen7.89 dagen
Gewicht13kg19kg

De Coleman Esky koelboxen zijn gemaakt om te gedijen in extreme condities. Gebaseerd op 60 jaar ervaring van Coleman en Esky. Deze koelboxen hanteren de beste technologiKoelbox Coleman Esky Isolatiee om alle situaties de baas te kunnen. Ze zijn gemaakt om niet kapot te gaan en gelijktijdig de binnenkant koel te houden.

Ze beweren ijs 6 tot 7 dagen te kunnen behouden in de kleinere modellen, maar er zijn al tests die het tot 10 dagen gehaald hebben. De isolatie is 5 tot 6.5 cm dik en de sluiting luchtdicht. De sluitingen zorgen ervoor dat het deksel zich extra aanspant zodat de isolatie nog beter aansluit. Daarnaast heeft de Esky ook een dubbel handvaten systeem. Een handvat aan touwen dat het dragen van de koelbox in krappe ruimten vergemakkelijkt en een ingesmolten handvat dat breed genoeg is voor gebruik met handschoenen.

Daarnaast is het product ook voorzien van anti-slip en anti-kras voeten. Anti-slip zodat hij niet gaat slippen op een natte en gladde ondergrond. Anti-kras zodat hij de binnenkant van uw auto of dek niet kan beschadigen.  Ook is er een draagrek voorzien aan de binnenkant zodat je je goederen droog kan bewaren en/of ordenen.

De veiligheid van uw goederen is ook belangrijk. De rubberen sluitingen zorgen ervoor dat de koelbox correct sluit en niet vanzelf kan openen. Daarnaast is er ook plaats voor een hangslot zodat niemand aan de binnenkant kan. En als laatste heeft de koelbox nog verschillende punten waaraan touwen kunnen vastgemaakt worden om het product aan de grond vast te binden.

Verder heeft deze koelbox ook nog een snijplank voor het snijden van vlees,vis, groenten enz… Deze snijplank kan wegestoken worden in het deksel als deze niet gebruikt wordt. Daarnaast bevat de behuizing ook nog een meetlat voor vissen.

Koelbox Coleman Esky Dubbele afloop

De Coleman Esky Klantendienst

De Coleman Company garandeert de goede werking van hun producten voor 6 jaar. In die tijd kan je hun contacteren om defecten te laten herstellen. Om van hun waarborg te genieten moet u wel uw product registreren. Via hun website kan u de klantendienst bereiken of u kan bellen naar 1-800-835-3278 (amerikaans nummer).

Coleman Esky Koelbox Pro’s

Anti-microbacteriele beschermingslaag – Dit beschermt de koelbox tegen blijvende geuren, schimmels en vuiligheid.

Stevigheid – De Esky is IGBC gecertifieerd. Wat betekent dat een beer hem niet kan openkrijgen. Daarnaast kan hij ook tegen een stootje, ruwe rit, of u laat hem vallen. Geen probleem. Deze koelbox overleeft het allemaal.

afloopsysteem – Hierdoor kan u de koelbox snel en efficient ontdoen van vloeistoffen en gesmolten ijs. U kan er ook een darm aan bevestigen zodat u de koelbox niet hoeft te verplaatsen. U hoeft de koelbox ook niet schuin te houden voor het laatste vocht eruit te krijgen.

Gladde sluitingen – Speciaal ontworpen sluiting zodat ze niet per ongeluk losgetrokken kunnen worden door een touw of achter een kledingstuk kunnen blijven haken.Koelbox Coleman Esky Dubbele Handvaten

Con’s

Gewicht – Hij weegt veel, de kleinste versie weegt ongeladen al 13 kilo. In de plaats daarvan krijgt u wel een superstevige koelbox met veel isolatie. Door het gewicht zal u hem wel vaak met 2 personen moeten verplaatsen, zeker de ruimere versies.

Prijs – Ook deze heeft een heel hoog prijskaartje. De kwaliteit, stevigheid en veelzijdig krijgt u er dan wel bij.

Waarom zou u de Coleman Esky Koelbox kopen?

Zijn stevigheid en ijshoudendheid staat voor een prima koelbox van de beste kwaliteit. Dit product zal u zeker onder de indruk doen geraken als u het voor de eerste maal uittest. Naast zijn uitstekende basisfunctie heeft dit product ook nog eens een resem extra’s die uw leven veel nuttiger maken, zoals het dubbele handvaten systeem, het afloopsysteem, het droogrek, de anti-bacteriele laag en de gladde sluitingen.

Wie zou de Coleman Esky moeten kopen?Koelbox Coleman Esky Vastbind Punten

Als u voor kwaliteit wil gaan, en u wil ervoor betalen, dan is Coleman Esky koelbox iets voor u. Hij is stevig, proper en handig. Daarnaast ziet hij er ook nog eens heel mooi uit. Hij is gemaakt met als doelpubliek vissers en jagers die hun vangst voor meerdere dagen koel moeten houden alvorens ze hem naar huis kunnen brengen. Maar als u meerdere dagen gaat kamperen ver weg van de bewoonde wereld, dan zal deze koelbox ruimschoots voldoen om uw eten koel te houden.

Reviews van eigenaars =>

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...