Campingaz Powerbox Classic Koelbox

Campingaz Powerbox Classic Koelbox

De Powerbox Classic is een 12v koelbox voor in de auto. Ideaal voor op reis of op dagtrips mee te nemen. Uw kan deze aansluiten in de sigarettenaansteker van uw auto om hem van stroom te voorzien. De koelbox is hoog en smal, zodat hij gemakkelijk tussen uw autozetels past. Daarnaast heeft de Powerbox ook nog een afneembaar dienblad met 2 bekerhouders. Deze elektrische koelbox werkt met een compressor die warme lucht uit de koelruimte zuigt. Dit hoort u natuurlijk wel in de auto, maar u kan hier gemakkelijk over praten, of de muziek luider zetten.

Er zijn 2 versies van de Powerbox Classic, de 24l en 28l versie zijn ideaal om te reizen. De 36l versie is zo gemaakt dat hij als koelbox en als ijskast kan gebruikt worden. Hij past niet zo goed op de achterbank van uw auto, maar u zal er meer gemak aan beleven eenmaal op de camping aangekomen. Met een 230V omvormer kan u hem op netstroom aansluiten.Campingaz powerbox 36l

Over Campingaz

Campingaz is in 1949 ontstaan door een passie voor kamperen en een liefde voor tools die het buitenleven aangenamer maken. Vooral bekend voor hun gasvuren, vandaag de naam. Ze presenteren een heel gamma aan kampeer artikelen waaronder ook een heleboel kwalitatieve koelboxen. Vele generaties kampeerders maakten reeds gebruikCampingaz powerbox kabel van hun producten en ze blijven hoog aanbevolen door hun moderne consumenten.

Campingaz Powerbox Classic Eigenschappen en Specificaties

 PowerBox Classic 24l
Campinggaz PowerBox Koelbox
Powerbox Classic 28lCampingaz Powerbox 28lPowerbox Classic 36lCampingaz powerbox 36l
Inhoud24l28l36l
Dimensies buitenkant41.5 x 27 x 38cm40 x 26 x 47 cm51 x 38 x 44 cm
Gewicht3.5kg5.8kg
Koeling-16 graden-18 graden-18 graden

Deze autokoelboxen zijn tevens millieuvriendelijk omdat ze gemaakt zijn zonder CFC en HCFC. Ze beschikken over een kabel van bijna 3 meter en kunnen zowel koelen als verwarmen. De kabel kan ook opgeborgen worden in een compartiment binnenin het deksel.

Voordelen van de Powerbox Classic

Milieuvriendelijk – Zonder CFC en HCFC gemaakt. U wil kamperen toch kamperen in een propere natuur, niet?

12V koelbox Ideaal voor gebruik in de auto. Ze zijn gemakkelijk tussen de achterzetels te plaatsen.

Voldoende inhoud U kan er 1,5l flessen in rechtop zetten en ze bieden voldoende volume voor meerdere dagen eten iCampingaz powerbox dekseln te bewaren.

Nadelen

Opbergen – Het opbergen van de stroomkabel vergt enige handigheid, maar eens hij erin zit is het wel ok.

Geintegreerde batterijcontrole – Deze is hier niet aanwezig. Op sommige plaatsen, onder andere op de site van Campingaz staat dit verwarrend geadverteerd. Bij de Powerbox deluxe zit die er wel in.

Geluid – De compressor motor maakt redelijk wat geluid.

Welke Powerbox zou u  kopen?

Persoonlijk zou ik meteen voor de 28l gaan en de 24l links laten liggen. Het prijsverschil is minimaal, en de 28l koelt zelfs beter. Daarnaast is er ook nog de 36l, deze is ideaal als u hem op een camping als ijskast zal gebruiken of als u een groter gezin heeft om te voeden.

Wie zou de Campingaz Powerbox Classic kopen?koelbox auto campingaz powerbox

Als u lange ritten in de auto maakt en u wil tijdens de rit van frisse drank en versnaperingen kunnen genieten, dan is de Powerbox Classic van Campingaz iets voor u. U kan hem gemakkelijk in de auto kwijt en er past voldoende in om u voor een lange periode van koele etenswaren te voorzien. Eenmaal aangekomen in Zuid-Frankrijk kan u hem op de camping op de netstroom hangen en als ijskast gebruiken voor de rest van uw zonnige trip.

Klik hier als u een Powerbox Classic wil aanschaffen =>

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...