Bartafel koelbox

Bartafel koelbox

Wat is een bartafel koelbox?

Een bartafel koelbox is gemaakt om wijnflessen koel te houden. Zoals een normale koelbox word hij gebruikt om dranken koel te houden bij activiteiten buitens huis. Zoals op feestjes of barbecues. Ze zijn heel designvol en verhogen de sfeer op uw feest.

Waar worden bartafel koelboxen voor gebruikt?

Bartafel koelboxen worden gebruikt om u gasten te vermaken als u een feest of een samenkomst organiseert. Ze zijn werken op hun best als ze in het middenpunt van de belangstelling staan. Zo komen hun aestetische eigenschappen volledig tot hun nut.

Ze bestaan meestal uit 2 delen, een koelbox en een bartafel. In de koelruimte doet u veel ijs en vervolgens uw dranken, zodat deze gedurende het hele feest koel blijven. De tafel staat er bovenop zodat u de koele dranken gemakkelijk op een stabiele ondergrond kan serveren.

Het is ook belangrijk om te weten dat een bartafel koelbox niet draagbaar is. U stelt hem op waar u hem wilt, en vervolgens dient u hem ter plekke te vullen met ijs eKeter Cool bar geslotenn wijn. Als u in de toekomst voor een lange reis nog een koelbox nodig zal hebben dan is het misschien beter om meteen in een Coleman Esky of een Peli Elite te investeren.

Wie zou er genieten van een bartafel koelbox?

Als u veel terras- en/of tuinfeesten geeft, gecombineerd met hier en daar een barbecue, dan zal een bartafel koelbox zeker zijn nut kunnen bewijzen. Zeker wanneer het grootste deel van uw gasten volwassenen zijn. Winkeleigenaars kunnen ook van dit product genieten om klanten te lokken tijdens de warme zomerdagen, tevens kan het energie sparen doordat klanten niet steeds uw ijskasten open trekken, maar simpelweg drank uit de bartafel nemen.

Keter Cool bar

De Keter cool bar is 84cm hoog en kan je gemakkelijk gebruiken voor barbecues en cocktailfeestjes. Openstaand is hij ideaal als tafel te gebruiken en als hij gesloten is heeft u meteen een extra bijzettafeltje voor naast uw tuinstoel. Hij heeft een inhoudt van 30l wat genoeg is voor ongeveer 42 blikjes of 25 flesjes. Hij is gemaakt van kwalitatieve kunststof en is gemakkelijk te reinigen na gebruik.

Voordelen van de Keter Cool bar

  • Een drainagesysteem dat u zowel langs de binnenkant als de buitenkant kan openen en sluiten. Dit vergemakkelijkt het aflaten van gesmolten ijs en het rKeter Cool Bar Drainageeinigen.
  • Ideaal voor tuin- en terrasfeesten, barbecues, recepties…
  • Bartafel en koelbox ineen.

Nadelen

  • U mag niet op de Keter Cool bar neerzitten. Hij heeft een maximaal draagvermogen van 50kilo.
  • Doordat hij bij gebruik altijd open staat, functioneert hij niet als een echte koelbox en eerder als een wijnemmer. Hierdoor heeft u veel ijs nodig om uw dranken koel te houden.

 

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...