Allibert Ice Cube Koelbox – 40 l

Allibert Ice Cube Koelbox – 40 l

 

Deze stijlvolle koelbox van Allibert heeft een inhoud van 40l en kan u ook gebruiken als bijzettafel, voetenbank en hij is zelfs stevig genoeg om als extra zitplaats te dienen. Het design van deze koelbox past perfect bij de loungeset van Allibert. Hierdoor hoeft u geen uit de toon vallende koelbox te gebruiken voor uw tuinfeesten.

De Ice Cube is gemaakt van kunststof en behandeld zodat hij bestand is tegen plekken en geurtjes. Hierdoor is het ook gemakkelijk op hem uit te kuisen. Aangezien hij bij een tuinset hoort is hij weerbestendig en kan u hem ook dag en nacht buiten laten staan, dus ook in de regen. Zonder dat er aan de binnenkant iets veranderd.

Wil u de Allibert Ice Cube Koelbox kopen?

Over Allibert

Allibert is een West-Afrikaans bedrijf dat in 1974 opgericht is door Chief M.A. Taan. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste meubelbedrijven in hun regio. Allibert is gespecialisseerd in het vervaardigen van meubilair voor thuis, kantoor, school en hotel. Hun kernwaarden zijn ‘Passie’ en ‘Doorzettingsvermogen’ en hun producten zijn van goede kwaliteit en betaalbaar.

Allibert Ice Cube Koelbox Eigenschappen en Specificaties

  • Inhoud: 40lallibert-ice-cube-zitplaats
  • Afmeting: 42x42x41cm
  • Kleur: Antraciet
  • Onderhoudsvrij en weerbestendig
  • Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden
  • Super stevig, kan als zitplaats gebruikt worden
  • Afgewerkt met ‘Wicker’
  • Anti-slip voetjes

Allibert Ice Cube Koelbox Pro’s

Zijn grootste troef is zijn uitzicht. Uw gasten zullen niet vermoeden dat ze op een koelbox zitten. Wat een leuke verrassing als dan nog eens blijkt dat ie vol koele drankjes zit om het feest op te fleuren. Daarnaast past hij perfect bij de andere tuinmeubelen van Allibert. Deze heeft ook andere ‘cube’s’, waaronder ook een plantenbak. Die allen mooi bij hetzelfde design passen.

Met 40l is deze koelbox heel groot, en kan hij dus meer dan voldoende drank koelhouden voor een avondfeest.allibert-ice-cube-gesloten

 

con’s

Naast het mooie design en de stevigheid vind ik er niet zoveel goeds aan. De koelbox is donker gekleurd en aangezien hij als zitmeubel gebruikt wordt zal hij ook vaak in de zon staat. Wat niet positief is voor de koelhoudendheid van de dranken.

Met enkel 2 kleine handgrepen aan de zijkant is deze koelbox niet zo gemakkelijk verplaatsbaar eens hij gevuld is met ijs om alles koel te houden. Als dat ijs dan ook nog eens smelt zal u de koelbox moeten omdraaien om hem leeg te gieten. Hij heeft geen leegloop systeem om overtollig vocht te verwijderen.

Waarom zou u de Allibert Ice Cube Koelbox kopen?

Als u de loungeset van Allibert al heeft staan, dan is de Ice Cube een mooie toevoeging. Maar als u op reis wil gaan dan zou ik toch andere modellen aanraden die veel gemakkelijker te dragen zijn.

Wil u de Allibert Ice Cube Koelbox kopen?allibert-ice-cube-flessen

 

Similar Posts
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Waeco Cool Freeze / KOELBOX CF-050-AC
Wie onderweg waarde hecht aan zeer goede koelprestaties is met een CoolFreeze compressor koelbox van Waeco het beste uit. De...
Tristar KB7230 Koelbox review
Tristar KB7230 Koelbox review
DE KB7230 thermo-elektrische koelbox van 30 liter is ideaal voor op de camping. Met zijn 30liter is hij meer dan...
Coolzone Thermo-Elektrische 12v  Koelbox Review
Coolzone Thermo-Elektrische 12v Koelbox Review
De Coolzone thermo-elektrische koelbox werkt op 12v kan in uw auto en kampeerwagen geladen worden. Daarnaast heeft hij ook een...