12v Elektrische koelboxen voor in de auto

12v Elektrische koelboxen voor in de auto

Wat is een 12V Koelbox

12V koelboxen zijn een gesofisticeerde variatie van de standaard ijskoelbox, een combinatie van de nieuwste technologien om aan de noden van eindgebruikers te voldoen. Ze zijn gebouwd om te reizen, een stekker die in uw voertuig past voorziet uw koelbox van de nodige stroom om uw etenswaren koel te houden. Het grootste voordeel (ten opzichte van een gewone koelbox) is dat ze niet enkel uw eten koel zullen houden, maar sommigen kunnen zelfs uw eten warm houden.

Het idee achter elektrische koelboxen was om een kleinere versie van de keukenkoelkast te maken voor kleinere ruimtes. Bij een 12V koelbox is het enige bewegende deel een kleine ventilator. Het onderdeel dat dit aanstuurt is niet groter dan een luciferdoosje en is gemaakt om de inhoud koel te houden, net zoals het op een kilo ijs zou liggen.

Hoe werkt een elektrische auto koelbox?

Een 12V koelboxen werkt zoals een normale ijskast, het houd uw eten koel en eetbaar voor een langere periode. Deze elektrische koelboxen sparen u ook geld en tijd uit. Bijvoorbeeld als u met de familie op reis bent en u heeft honger, dan kan u ofwel in een fast-food restaurant stoppen en veel geld uitgeven aan ongezond eten, of u kan uw 12V koelbox volstoppen met sandwichen, fruitsappen, groenten, appels enz… U kan er zelfs soep in bewaren.

Om u een beter idee te geven over wat electrische koelboxen zijn, hieronder heb ik een aantal 12V koelbox reviews gezet met de beste keuzes.

Tristar KB-7147 Koelbox

Tristar is een gevestigde waarde als het over thermoelectrische koelboxen gaat. Ze zijn niet gekend voor een creatieve naamgeving van hun producten, maar wel voor de kwaliteit ervan. Deze thermoelektrische koelbox is een van de grotere. Geschikt voor lange reizen of voor langdurig gebruik. Ideaal voor een kampeerwagen of voor in een vrachtwagen.Tristar KB-7147 koelbox

Deze koelbox werkt met een absorptiesyesteem en is daardoor geruisloos. Wat een ideale kwaliteit is als u in uw auto dient te overnachten. Hij is ook voorzien van een transformator waardoor hij zowel 12V als 230V aankan. Eens op de camping aangekomen kan u hem vervolgens op de netstroom hangen.

Hij heeft een koelvermogen tot 25 graden onder de omgevingstemperatuur. Wat betekent dat met een gemiddelde van 20 graden in de lage landen, u er gemakkelijk een diepvries van kan maken.

Hij weegt 17 kilo en is daardoor niet geschikt om veel te verplaatsen, door zijn geintegreerde handvaten is deze optie er wel. Hij is 58 x 53 x 51.5 cm groot en is grijs/zilver kleurig.

Campingaz PowerBox Koelbox

Campinggaz specialiseert zich in producten voor kamperen in de wilde natuur. Ze hebben een decennia lange ervaring opgebouwd en stellen nooit teleur. Deze Powerbox koelbox biedt alle power nodig om uw etenswaren koel te houden op uw reis.Campinggaz PowerBox Koelbox

Hij koelt tot 16 graden onder de omgevingstemperatuur. Hij is 39 x 28 x 48.5 cm groot en is gemaakt van kunststof. Hij is eveneens voorzien van een 2,75m lange kabel die u in staat stelt uw koelbox overal in uw auto neer te zetten.

Een mobiel draagbar zorgt ervoor dat u de koelbox gemakkelijk kan verplaatsen. Daarnaast zitten er ook bekerhouders ingebouwd in het deksel + een afneembaar dienblad. Zodat u uw auto proper kan houden terwijl u uw etenswaren nuttigt.

Tristar KB-7224 ThermoElektrische koelbox

Weer een koelbox van Tristar. Iets kleiner dan de vorige maar een pak goedkoper. Deze koelt eveneeens tot 16 graden onder de omgevingstemperatuur en is 40 x 25 x 42 cm groot. Hij is lichter en daardoor ideaal om mee te nemen naar de camping of naar het strand, hij heeft een inhoud van 24l en er kunnen 2l flessen in rechtstaan.Tristar Kb-7224 koelbox

Deze is eveneens voorzien van een 230V transformator om op netstroom te kunnen. Daarnaast is het deksel goed vergrendeld om de koude lucht binnen te houden en daardoor uw eten goed koel te houden als u niet meer aangeschakelt bent. Lees onze Review =>

Een 12V koelbox is het ideale product als u met de auto reist. Het zal u tijd en geld uitsparen en ze komen in veel maten en kleuren, zodat er altijd wel een is die bij u past.

Similar Posts
Maak uw eigen goed geisoleerde koelbox
Maak uw eigen goed geisoleerde koelbox
Ik ga ervan uit dat u af en toe drinken in de auto bewaart en dat u dit liefst zo...
12V koelbox: compressor vs absorptie
12V koelbox: compressor vs absorptie
Als u een 12V koelbox wil kopen, dan staat u al snel voor de moeilijke keuze welk systeem u wil...
Koelbox Accessoires
Koelbox Accessoires
Een koelbox gebruik je zelden zonder accessoires. Een koelbox op zich is niks anders dan een doos die de temperatuur...